Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunkiausio vyro gyvenimas: badas Rusijoje, sotus gyvenimas Lietuvoje, alkoholis ir net kalėjimas

Jau pirmadienį vakare laidoje „Nuo... Iki...“ LNK žiūrovai išvys, ko gero, sunkiausią vyrą Lietuvoje – 62 metų Stasį Venskaitį.
Stasys Venskaitis
Stasys Venskaitis / LNK nuotr.

„Net 300 kilogramų“, – tiek Stasys sako svėręs, kai pastarąjį kartą lipo ant svarstyklių. Vyras jau daugiau nei 25 metus yra įkalintas nuosavame kūne. Be artimųjų pagalbos jis negali daryti pačių paprasčiausių darbų: nusiprausti, susišukuoti ar apsirengti. Net iškelti ranką Stasiui yra sunkiai įveikiama užduotis. Vienintelės jo pagalbininkės, kaip sako pats Stasys, yra duktė ir žmona, kurią jis juokaudamas vadina verge Izaura.

Dėl itin didelio antsvorio vyras tik kelias minutes gali pastovėti ant kojų ir  tik padedamas aplinkinių arba galingos lazdos, kuri, kaip ir lova, jau seniai tapo nuolatiniu palydovu. Būtent elektrinė lova, Stasio meiliai vadinama karieta, yra vienintelis būdas judėti sunkiausiam vyrui Lietuvoje. Savo karieta vyras ne tik važinėja po kiemą, tačiau užsuka ir į miestelį. Vyrą dažnai galima pamatyti riedantį keliu. Vietos gyventojams toks vaizdas jau tapo įprastas.

Badas Rusijos šiaurėje, sotus gyvenimas Lietuvoje, alkoholis ir net kalėjimas – Stasio gyvenime yra buvę visko.

Kiek šiuo metu sveria, ko gero, sunkiausias vyras Lietuvoje, kodėl jis toks tapo ir kokia jo kasdienybė. Unikali galimybė iš arti pažvelgti, kaip pasaulyje gyvena savo kūno kaliniais tapę žmonės, jau šį vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 19.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius