Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Super L.T.“ pasakos apie politikų intrigas ir palaužtą Šustauską

Šį penktadienį „Lietuvos ryto” televizijoje laidos „Super L.T.” vedėją Jogailą Morkūną pakeis dainininkas Egidijus Sipavičius. Į eterį grįžtantis buvęs kelių laidų vedėjas kartu su Violeta Repčenkaite žiūrovams papasakos apie gyvenimu nusivylusį pensininką Vytautą Šustauską, politikos moterų intrigas ir keletą pikantiškų meilės istorijų.
„Super L.T.“ vedėjai V.Repčenkaitė-Blėdienė ir J.Morkūnas
„Super L.T.“ vedėjai V.Repčenkaitė-Blėdienė ir J.Morkūnas. / Lryto TV nuotr.

„Super L.T.“ komanda, aplankiusi Vytautą Šustauską, išvydo jį visiškai palaužtą. Praeityje triukšmingomis politinėmis akcijomis išpopuliarėjęs, karingasis „ubagų karalius“ prisipažino laukiantis gyvenimo galo. Keletą metų Kauno gatves raižęs taksi automobiliu,  Šustauskas neteko darbo.  „Baigėsi vaistai. Neturėjau pinigų nusipirkti, nuėjau į vaistinę ir paprašiau duoti į skolą“, – guodžiasi Vytautas. Gaunantis minimalią pensiją, nusivylęs valdžia ir Lietuvos žmonėmis Šustauskas džiaugiasi tik tuo, kad gyvenimas jau beveik nugyventas. Pasak jo, perspektyvų ateityje susirasti darbą jokių, todėl paskutinė viltis – vėl grįžti į politiką.

Taip pat laidoje: Kazimira Danutė Prunskienė, iš televizijos išstūmusi Seimo poetę Dalią Teišerskytę, kaltina ją išpuoliais.

„Super L.T.“ išsiaiškino, jog abipusė politikių antipatija driekiasi daugybę metų. Anot Dalios Teišerskytės, Prunskienė ilgai laukė progos, kokiu nors būdu jai įgelti ar kitaip pažeminti. Savo ruožtu „Gintarinė ledi“ papasakojo, kad Dalia ją pati nuolat puola: „ Aš labai norėjau, kad dirbtume kartu, bet nesigavo ir prasidėjo pikti jos išpuoliai“. Demonstruodama savo nuoširdumą,  Kazimira prieš „Super L.T.“ kameras  pagailėjo net iširusios Dalios santuokos ir patikino, kad nieko blogo Teišerskytei niekada nelinkėjo. Tokios ir panašios Prunskienės kalbos ne juokais suerzino poetę Dalią ir ji išklojo viską, ką apie tokią kolegę galvoja.

Garsiausiam šalies pensininkui Algirdui Mykolui Brazauskui ir jo antrajai žmonai Kristinai negailestingai kerta buvusi aukštuomenės ponia.

Greitai knygynuose pasirodys buvusio Centro komiteto sekretoriaus našlės, Godos Ferensienės, šokiruojanti knyga apie nuodėmingąjį Brazausko gyvenimą ir jo nuveiktus darbus. Ne vienerius metus pono Algirdo Mykolo ir pirmosios jo žmonos Julijos kaiminystėje gyvenusi rašytoja žino daugybę pikantiškų šios šeimos gyvenimo smulkmenų. Iki šiol tik per interviu demonstravusi pasipiktinimą Brazausku ir jo išrinktąja Kristina, ponia Goda knygoje išdėstė visus jai žinomus faktus. Laidai „Super L.T.“ ponia Ferensienė be skrupulų atsako į daugybę metų  moterims rūpėjusius klausimus: ar ponas Algirdas ir jaunystėje, ir tapęs prezidentu apgaudinėjo žmoną; ar tiesa, kad Julija Brazauskienė dėl vyro klystkelių bandė nusižudyti ir koks buvo ilgametės Brazausko meilužės Kristinos Butrimienės planas, užkariaujant tautos mylimą politiką.

„Super L.T.“ taip pat papasakos, kaip Paksų atžaloms sekasi ruoštis tėvystei.

Pakso žentas per praėjusius metus sugebėjo tapti „ralio čempionu“ – net trisdešimt tris kartus pažeisti kelių eismo teaisykles. Nepaisant to, jis teigia atsakingai pasiruošęs antrojo vaikelio gimimui. „Jau nupirkau ir mašinyčių, ir kitų žaislų. Žodžiu, visko, ko reikia“, – pasigyrė Aivaras Stumbras. Dėl nutrūkgalviško savo elgesio nesisielojantis būsimas dukart tėvelis laidos žurnalistams atskleidė, kas gims, kokios nuotaikos tvyro namuose ir kaip jis planuoja gyventi po antrojo vaikelio gimimo.

Šios ir kitos pikantiškos garsenybių naujienos laidoje „Super L.T.“ – šį penktadienį, 19.10, per „Lietuvos ryto” televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius