Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Susitikime virtuvėje“ dalyvės: profesionalų patarimais nepasitikime!

Naujai atgimusio kulinarinio projekto „Susitikime virtuvėje“ šeimininkai – Linas Samėnas ir Robertas Ščesnavičius savo laidą kiekvieną sekmadienį paverčia kone realybės šou: dvi iš penkių komandų, atvykusių iš skirtingų šalies kampelių, jau susirungė tarpusavyje, trokšdamos parodyti, kas yra kiečiausi Lietuvos kulinarai!
„Susitikime virtuvėje“ laidos akimirka.
„Susitikime virtuvėje“ laidos akimirka. / TV3 nuotr.

Pirmosioms „Susitikime virtuvėje“ komandoms fortūna šypsotis nenorėjo: pirmojo projekto etapo debiutančių poros – Gintarės ir Simonos planus jaudulys apvertė aukštyn kojomis: nuo ankstaus ryto plušusios prie įmantrių patiekalų, moterys susipainiojo plikydamos skirtingas kavas ir arbatas įnoringiems svečiams! Antroji pora – Indrė ir Simonas sudarė įdomų ir prabangaus restorano vardo vertą meniu, tačiau kai kurie jų vakaro svečiai net nesiteikė paragauti komandos „šedevro“.

Šį sekmadienį, rugsėjo 18-ąją 16.30 val. – dar vienas laidos dalyvių susitikimas prie stalo. Po įtemptų šios savaitės pasiruošimo dienų paaiškės dar vienos „Susitikime virtuvėje“ poros likimas. Gal trečiasis kartas bus lemtingas ir dalyviams atneš sėkmę?

Trečioji „Susitikime virtuvėje“ pora – būrėja Liudmila iš Kėdainių ir jos marti, vaikų namuose pedagoge dirbanti Ligita – apie maisto gaminimą turi tvirtą nuomonę: jų nežavi gurmaniški ir įmantrūs patiekalai, profesionalų konsultacijomis moterys nepasitiki ir jas atmeta, o labiausiai jų širdys linksta prie lietuviškų, namie gaminamų patiekalų.

Tačiau ar tokį patį prielankumą tradicinei nacionalinei virtuvei jaučia virtuvės meistrai Linas Samėnas ir Robertas Ščesnavičius bei kiti laidos dalyviai?

Liudmila savo gabumus įrodinės ne tik virtuvėje: ji burs iš kavos tirščių ir akies krašteliu bandys pažvelgti į netolimą ateitį.

Vakaras prasidės jaukiai ir ramiai, bet ar baigsis taip, kaip moterys vylėsi? Virtuvės meistro Roberto reakcija bus tokia, kokios nesitikėjo nė vienas dalyvis.

Ką tokio pasakys kulinaras? Kodėl juoksis ir dėl ko verks vakaro šeimininkės  Ligita ir Liudmila? Kaip bus įvertinta jų tradicinė lietuviška vakarienė? Atsakymai – šį sekmadienį 16.30 val. „Susitikime virtuvėje“ per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius