-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Susižeidusį G.Mikalauską „Žvaigždžių duetuose“ pakeitė devyndarbis A.Butkus (nuotraukos)

Projekto „Žvaigždžių duetai“ choreografas Andrius Butkus – tikras devyndarbis. Vyras sugeba ne tik padėti projekto dalyviams sudėlioti žingsnelius scenoje, bet ir spėja pristatyti savo pasirodymą bei pavaduoti iš projekto pasitraukusį dalyvį.
Filmavimo akimirka
A.Butkaus pasirodymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kolektyvo „Žuvėdra“ narys pirmadienį vakare vykusiame šokiais nuspalvintame filmavime su kitais šokėjais paruošė ilgą ir įspūdingą numerį – scenoje virto slaptuoju agentu Džeimsu Bondu, šoko, dainavo solo.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Filmavimo akimirka
A.Butkus ir V.Tarasovienė

Buvusią A.Butkaus šokių partnerę, filmavime taip ir nepasirodžiusią Seimo narę Ingą Valinskienę prie komisijos stalo pakeitė jos vyras Arūnas Valinskas. A.Valinskas užtikrino, kad A.Butkaus atliekamos dainos žodžius kūrė jis pats.

„Kartais žodžius, kuriuos nori pasakyti mylimai moteriai, geriau įdėti į svetimo vyro lūpas“, – mįslingai šypsodamasis po A.Butkaus pasirodymo tarė A.Valinskas.

Po kelių projekto porų pasirodymų choreografas grįžo į sceną. Šįkart – su dainininke Violeta Tarasoviene. Moterį jau kurį laiką persekioja nemalonumai: keliuose filmavimuose Violeta turėjo dainuoti pasiligojusi, o dabar panaši bėda ištiko jos scenos partnerį, aktorių Gintarą Mikalauską.

Laidos vedėjas Rolandas Vilkončius paskelbė, kad G.Mikalauskas šiame filmavime negali pasirodyti dėl per repeticijas patirtos rimtos traumos. Netrukus pasigirdo kalbų, kad galbūt šiam duetui paruošti pasirodymą sutrukdė ne trauma, o kivirčai.

Tačiau panašu, kad šį kartą V.Tarasovienės duetą ištikusi nesėkmė buvo į naudą: Violeta dainavo nepriekaištingai, o A.Butkus šoko ir šokdino partnerę ne prasčiau, todėl sulaukė itin aukštų komisijos vertinimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius