-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajonių jaunikis iš Šiaulių, aktorius Anicetas Gendvilas į romantiškus santykius stačia galva nepuola

Šiaulių dramos teatre vaidmenis kuriantį jaunosios kartos aktorių Anicetą Gendvilą drąsiai galima įtraukti į svajonių jaunikių sąrašą. Į televiziją užtikrintai žengiantis išvaizdus, talentingas vaikinas šią vasarą debiutuoja atsinaujinusiame seriale „Naisių vasara. Sugrįžimas“. Čia A.Gendvilui patikėtas vienas pagrindinių vaidmenų.
Anicetas Gendvilas
Anicetas Gendvilas / „Fotogenijų“ nuotr.

Anicetas – tikras šiaulietis. Aktorius ne tik gimė šiame mieste, bet ir mokėsi estrados meno Šiaulių universitete bei patirties sėmėsi pas kurso vadovą Juozą Žibūdą. Šiauliuose užaugęs Anicetas prisipažino, kad sostinė jo nesuviliojo.

Dabar vaikinas džiaugiasi savo debiutu seriale. „Taip, tai mano debiutas. Realiai, aš jau praėjusį sezoną filmavausi „Naisių vasaroje“, bet tik keliuose epizoduose. Teatre dirbu jau trejus metus, turiu nemažai vaidmenų, todėl praktikos vaidyboje jau turiu. O televizijoje tai man pirmas rimtas darbas. Premjera, pradžia. Viskas nauja“, – šypsodamasis pasakojo aktorius.

„Fotogenijų“ nuotr./Serialo „Naisių vasara. Sugrįžimas“ aktoriai
„Fotogenijų“ nuotr./Serialo „Naisių vasara. Sugrįžimas“ aktoriai

Anicetui seriale „Naisių vasara. Sugrįžimas“ patikėtas vienas pagrindinių – laikraščio redakcijoje dirbančio vyro – vaidmenų. Arogantišką savimylą kuriantis aktorius tikina, kad jo personažas įsivels ne į viena intriguojančią situaciją: „Jis yra, kaip aš vadinu, gražuolis-protinguolis. Savimi pasitikintis vyras, kuris žino ko nori. Labai myli moteris. Jis ne tik arogantiškas, bet ir labai slidus vaikinas. Moteris keičia itin dažnai. Na, toks tikras lovelasas, donžuanas. Jis yra visiška mano priešingybė, todėl man labai įdomu kurti šį personažą. Režisierius manęs prašė nueiti nuo savęs“.

26-erių Anicetas tikino, kad panašumų tarp jo ir personažo ieškoti neverta. Apie asmeninius santykius atvirauti nelinkęs žavus vaikinas sakė, kad į romantiškus santykius stačia galva nepuola.

„Gyvenime esu visai kitoks, paprastutis. O mano personažas – gražuoliukas. Jis save be proto įsimylėjęs ir tuo mėgaujasi. Aš gyvenu visiškai kitaip. Dirbu ir tiek, mėgaujuosi savo profesija. O su moterimis, priešingai nei mano personažas, elgiuosi labai atsargiai“, – prasitarė televizijoje debiutuojantis aktorius.

„Fotogenijų“ nuotr./Anicetas Gendvilas
„Fotogenijų“ nuotr./Anicetas Gendvilas

Prie susigyvenusios kūrybinės komandos prisijungęs A.Gendvilas prisipažino, kad buvo priimtas šiltai: „Žinoma, kad šiek tiek sudėtinga įsilieti į jau susiformavusį kolektyvą. Nepažįsti daugumos žmonių. Jie man buvo nauji veidai. Su kai kuriais iš jų aš dirbu teatre, pavyzdžiui su Inga Norkute ir Jūrate Budriūnaite, tad palaikymas tikrai yra. Ir pastabų pasako, ir palaiko, todėl galiu sakyti, kad pritapti prie komandos nebuvo sudėtinga.“

Nors A.Gendvilas pasakoja, kad lengvai perprato savo vaidmenį ir greitai įsiliejo į kūrybinę komandą, tačiau iššūkių filmavimo aikštelėje – jau buvo. „Man dar nepasitaikė jokių didelių kuriozų ir dar neteko susidurti su rimtais iššūkiais. Kol kas tik reikėjo prieš filmavimo kamerą kelnes nusimauti, bet man tai nebuvo problema“, – juokėsi aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius