Ta pati Amy Winehouse melodija – ir TV3, ir LNK šokiuose

Kiekvieną šeštadienio vakarą Lietuvos žiūrovai gali stebėti net du šokių projektus – tuo pačiu metu rodomi konkuruojančių televizijų LNK „Kviečiu šokti“ ir TV3 „Šok su manimi“. Šią savaitę dar neįpusėjus laidoms perjungę savo televizoriuose vieną kanalą į kitą, galėjo nustebti netikėtu sutapimu.
Amy Winehouse
Amy Winehouse / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į projektą „Kviečiu šokti“ su nauju partneriu Adomu Norkūnu sugrįžusi dainininkė Mia pasirinko savitą amplua. Atlikėja įkūnijo liepą pasaulį palikusią dainininkę Amy Winehouse, o pora ant parketo sukosi skambant garsiajam kūriniui „Back To Black“. Pasipuošusi juodu peruku, vilkėdama juoda suknele ir pasidažiusi ryškiai raudonu lūpdažiu, Mia išties kiek priminė garsiąją A.Winehouse.

Tuo pat metu „Back To Black“ skambėjo ir TV3 šokių projekte „Šok su manimi“. Čia šią dainą savo pasirodymui pasirinko veslininkė Danguolė Stachura ir 24-ąjį gimtadienį šeštadienį šventęs Deividas Meškauskas. Ilga auksine, blizgančia suknele pasipuošusi D.Stachura nesistengė atrodyti kaip A.Winehouse, tik ant scenos gurkšnojo „šampaną“ – niekam nėra paslaptis, kad velionė atlikėja kovojo su alkoholizmu.

Štai toks sutapimas tik įrodė: kad ir kokie skirtingi abiejų televizijų projektai, šokiai liks šokiais ir dainos kartais juose skamba tos pačios. Kartais – net tuo pačiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius