Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Talentingajam Martynui Levickiui – prezidentės padėka

„Lietuvos talentų“ nugalėtojas Martynas Levickis pastaruoju metu keliauja iš vienų vadovų rūmų į kitus. Vakar garsusis akordeonistas dalyvavo priėmime pas Lietuvos Respublikos prezidentę Dalią Grybauskaitę. Jos Ekscelencija dvidešimtmečiui įteikė padėkos raštą už Lietuvos garsinimą užsienyje. Mat dar prieš pergalę TV3 projekte „Lietuvos talentai“ Martynas pirmą kartą Lietuvos istorijoje tapo pasaulinio akordeonistų konkurso „Coupe Mondiale 2010“ nugalėtoju.
M.Levickis su šalies prezidente D.Grybauskaite
M.Levickis su šalies prezidente D.Grybauskaite / TV3 nuotr.

Klavišinio akordeono pasaulio čempioną pasveikino ir Vyriausybės vadovas premjeras Andrius Kubilius. Šiaulių miesto savivaldybė muzikantui padovanojo 50 tūkst. litų kainuojantį akordeoną.

„Prieš šešerius metus pirmą kartą dalyvaudamas aukščiausių šalies vadovų priėmime pavydžiai žiūrėjau į dalyvius, kuriems buvo leista pasisakyti iš tribūnos. Šiandien ši garbė ir atsakomybė teko man. Esu dėkingas Lietuvai už tai, kad visada noriu čia grįžti, gimtiesiems Šiauliams už suteiktas galimybes ir prezidentei už tradicijų išlaikymą“, – prezidentūroje kalbėjo Martynas.

Dažniausias klausimas, kuris persekioja Martyną po pergalės „Lietuvos talentuose“: „Kur išleisi laimėtus 10 000 eurų?“ „Pinigus užkasiau po žeme ir saugosiu. Maža kada gali ateiti blogi laikai“, – juokaudamas atsako akordeonistas ir priduria, kad praėję metai jam buvo itin sėkmingi.

Jau prasidėjo trečio „Lietuvos talentų“ sezono atrankos. Prisidėk prie šauniausios ir talentingiausios komandos. Tapk naujuoju, tikruoju ir vieninteliu Lietuvos talentu. Jei moki šokti, dainuoti, groti arba esi apdovanotas neįprastu talentu, nepraleisk progos ir jį pademonstruok visai Lietuvai.  Pildyk anketą interneto puslapyje www.tv3.lt ir lauk savosios valandos.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius