Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarologas Leopoldas Malinauskas: „Pavasarį tautos laukia klestėjimas ir atsigavimas“

„Privalau turėti labai daug drąsos kalbėti apie ateitį, ypač tuomet, kai matau ką nors blogo. Kai išpranašauju baisius dalykus ir jie įvyksta, žmonės laiko mane blogiuku, neva tai aš sukėliau tas nelaimes“, – prisipažįsta pretendentas į paties pačiausio Lietuvos pranašo titulą vienas garsiausių šalies būrėjų ir tarologų Leopoldas Malinauskas.
Leopoldas Malinauskas
Leopoldas Malinauskas / TV3 nuotr.

Paskutinio metų ketvirtadienio, gruodžio 27-osios, gyvenimo būdo laida „Patys pačiausi“ bus skirta garsiausiems Lietuvos pranašams – tiems, kurie žiūri į žvaigždes, nuspėja ateitį ir apie mus gali pasakyti viską: L.Malinauskas, bene populiariausia šalies astrologė Palmira Kelertienė ir garsiausias veidų ekspertas Markas Lučinas.

Laidos vedėjai Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius ne tik atskleis nematomą šios trijulės išskirtinio darbo pusę, bet ir paskelbs garsiausių šalies pranašų prognozes. Kas Lietuvos žmonių laukia naujais, 2013 metais?

„Žiema bus labai sunki, tačiau nuo pavasario tautos laukia klestėjimo ir atsigavimo laikotarpis“, – žvelgdamas į kortas pranašaus tarologas L.Malinauskas.

Astrologė P.Kelertienė įsitikinusi – 2013 metais į Lietuvą sugrįš daug emigravusių tautiečių: „Tapsime tikrais patriotais. Emigrantus apims nostalgija, jie pasiilgs tėvynės ir savų namų.“

Kokias svarbias permainas naujais metais L.Malinauskas išpranašaus Lietuvos valdžiai? Kaip pranašystės ir astrologija padėjo P.Kelertienei jos asmeniniame gyvenime? Pagal kokius veido bruožus savo antrąją žmoną rinkosi fenotipologas M.Lučinas?

Mistiška gyvenimo būdo laida „Patys pačiausi“ su A.Valentaite ir M.Petruškevičiumi bei garsiausiais šalies pranašais – gruodžio 27-ąją 20.00 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius