Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Televizijos laidoje profesorius Balys Dainys parodė penio implantą

LNK laidoje – moterų, vyrų bei gydytojų diskusija apie tai, ar gerai vyrams turėti daug moterų bei kaip tai gali atsiliepti vyrų sveikatai. Kas kaltas dėl dabartinio vyrų požiūrio į moteris – mūsų mentalitetas, o gal švietimo trūkumas?
Balys Dainys
Balys Dainys / Stop kadras
Temos: 2 Balys Dainys Lytis

Laidoje dalyvavęs prof. Balys Dainys žiūrovams pateiks atsakymą, ką daryti, kad vyrai kuo ilgiau galėtų džiaugtis lytiniu gyvenimu bei gyvai parodys tiktų tikriausią penio implantą, į organą leidžiamus vaistus, kurie padeda potencijai, ir kaip pats profesorius sako, kad moterys nuo to aikčioja.

Fitneso treneris Edgaras laidoje atskleis paslaptį, kaip moterims sužinoti, koks yra vyro „daikčiukas“ net nenumaunant jam kelnių. Vyras atviravo, kad jo gyvenime seksas užima didžiausią dalį: „Atvirai galiu pasakyti, kad jis mūsų namuose yra kiekvieną dieną, ypatingas metas – rytas. Jo reikia ne tik man ir mano sveikatai, bet ir mano mylimajai”. Vyras sakė, kad sekso jam reikia kasdien ir jis nesiruošia savęs riboti.

Edgaro draugė Sandra teigė, kad sportas vyro gyvenime – labai svarbus dalykas. Moteris sako, kad geriantys vyrai kitaip patenkina moterį bei pripažįsta, kad prieš Edgarą turėjusi vyrą, kuris vartodavo alkoholį bei susidurdavo su tam tikromis problemomis, kai moteris nori, o vyras – ne.

„Jis manęs visiškai nepatenkindavo, manau kiekvienai yra svarbu patirti orgazmą“, – sakė moteris.

Ūkininkė Jadvyga teigia, kad potencija gali sutrikti nuo gyvenimo būdo, iškrypimo ir amžiaus. Jadvyga sako, kad ji vyrams gali padėti specialia arbata, kuri palaiko puikią sveikatą. Tačiau ūkininkė mano, kad jokių sutrikimų nebūtų, jeigu visi vyrai turėtų protingas žmonas. Moteris taip pat sako, kad nors vyrai ir vadinami stipriąją lytimi, visgi jie yra labai jautrūs ir patiria nuolatinę nervinę įtampą, kuri atsiliepia jų sveikatai.

Visus atsakymus apie vyrų potenciją bei gydymą sužinosite laidoje „Yra kaip Yra“ šią pirmadienio pavakarę 17.05 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius