Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tobulos kopijos“ žvaigždutei 18-metei Evitai Malaškevičiūtei teko vaidinti nėščiąją

Aštuoniolikmetė TV3 serialo „Tobula kopija“ aktorė Evita Malaškevičiūtė pastebėta su gerokai suapvalėjusiu pilvuku. Tačiau jaunosios žvaigždutės gerbėjai gali nusiraminti – Evita nesilaukia. Tai tik scena iš populiaraus serialo „Tobula kopija“ tęsinio, kuriame E.Malaškevičiūtės įkūnijama Joana laukiasi kūdikio.
Evita Malaškevičiūtė
Evita Malaškevičiūtė / Stop kadras

„Su tuo pilvu aš jaučiausi tikrai labai keistai. Paskutinėse serijose mano pilvas turi būti jau gana gerai matomas. Kiti aktoriai tiesiog norėdavo jį paglostyti, paliesti, tai man buvo laba keista“, – šypsosi E. Malaškevičiūtė.

Jaunosios kartos aktorei seriale patikėtas problematiškos, ką tik mokyklą baigusios bei daug rūpesčių savo tėvui keliančios Joanos vaidmuo. Serialo tęsinyje mergina netikėtai pastoja nuo savo vaikino, taip pat jauno, nerūpestingo jaunuolio.  

„Aš nesmerkiu itin jaunų mamų. Juk niekada negali žinoti, kas gali atsitikti... Tačiau, ačiū Dievui, kad ne aš laukiuosi, o tik mano personažas“, – sako aktorė.

Evita pasakoja, kad jos planuose kol kas tikrai nėra vaikų. Tam ji jaučiasi dar per jauna. „Būti mama yra milžiniška atsakomybė. Juk mažos būtybės gyvenimas atsiduria tavo rankose, tavo pareiga jį išugdyti doru žmogumi. Aš nemanau, kad esu pasiruošusi tokiam dalykui – sukurti žmogų“, – atvirai sako mergina.

Nuo devynerių metų filmuotis pradėjusi Evita šiuo metu įsisukusi ne tik į darbus televizijoje, bet ir didelį dėmesį skiria savo mokslams. Dabar beveik visas jos laikas skirtas karjerai ir studijoms – Vilniaus universitete aktorė studijuoja kūrybos komunikacijas.

„Manau, kad kiekvienos jaunos merginos pagrindinis tikslas dabar yra karjera. Ir nors aš stengiuosi savo gyvenimą suplanuoti ir padaryti, kad jis eitų taip, kaip suplanavau aš, tačiau tikiu tuo posakiu, kad mes planuojame, o Dievas juokiasi. Kaip bebūtų, motinystei aš turiu dar gerokai pribręsti“, – pasakoja mergina.

Ar E.Malaškevičiūtės įkūnijama Joana laimingai gyvens su savo išrinktuoju? Kas laukių kitų serialo herojų? Pirmadieniais-ketvirtadieniais 19:30 val. nepraleiskite paskutinių intriguojančio TV3 serialo „Tobula kopija“ serijų!

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius