-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiojo „Šok su manimi“ sezono dalyviai ruošiasi šokių stovyklai

Netrukus TV3 televizija pakvies įsilieti į šokių sūkurį su populiariausio projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ poromis. Profesionalūs šokėjai ir pirmuosius pramoginių šokių žingsnelius ant parketo žengiantys jų partneriai intensyviai ruošiasi trečiojo projekto sezono, gavusio meilės vardą, pasirodymams.
Projektas „Šok su manimi“ nuo rugpjūčio 29 dienos!
Projektas „Šok su manimi“ – nuo rugpjūčio 29 dienos! / TV3 nuotr./15min.lt montažas

Ryškiausių Lietuvos ir Latvijos garsenybių būryje – dainininkai Vaida Genytė, Justas Lapatinskas, Dominykas Vaitiekūnas, Kristina Ivanova, Deividas Norvilas-Deivis, Evelina Sašenko ir Lauris Reinikis, verslininkė Danguolė Stachura, TV3 laidų vedėjos Eglė Skrolytė-Liesienė ir Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, iliuzionistas Mantas Wizard, aktorė Dalia Michelevičiūtė, pasaulio hiphopo čempionas Olegas Staniulionis, daugybės grožio konkursų nugalėtoja Renata Voitechovskaja ir „Šok su manimi“ svečias – profesionalus pokerio lošėjas Antanas Guoga.

„Visi projekto dalyviai ruošiasi į stovyklą Anupriškėse, Trakų rajone, prie Gilužio ežero. Šokėjai į šią keturių dienų stovyklą deda labai daug vilčių ir, be abejo, tikisi, kad laikas prabėgs kaip smagi „cementovkė“, tačiau ten jų laukia labai didelis darbas, – detales atskleidžia „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. – Jau suplanuotas treniruočių grafikas. Rytais šokėjų lauks apšilimas, tada – krosas ir trys šokių treniruotės kasdien. Ilsėtis tikrai nebus kada!“

Į šokių stovyklą projekto dalyviai išvyks po didžiojo „Šok su manimi“ pristatymo vakarėlio, kuris įvyks rugpjūčio 17 dieną. Jei šokėjai po intensyvių repeticijų dar turės jėgų pramogauti, „Tony Resort” pramogų ir poilsio parke jų laukia jodinėjimas žirgais, laipiojimas lynais tarp medžių, upėtakių gaudymas, pirtis, sauna, irstymasis, sporto aikštynai, o virtuvės šefas žada paruošti tokį valgį, kad „Šok su manimi“ dalyviai įgaus naujų jėgų.

Pirmoji tiesioginio eterio „Šok su manimi“ laida TV3 eteryje startuos jau rugsėjo 3 dieną, šeštadienį, 19.00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius