Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Triumfo arka“: vyrai nyksta, moterys valdo, liejasi kraujas!

Prasidėjo trečiasis ir paskutinis auksinio balso konkurso „Triumfo arka“ turas. Sekmadienį LTV žiūrovai galės vertinti ne tik šešių „Triumfo arkos” senbuvių atliekamus klasikos kūrinius, bet ir susipažinti su konkurso naujokais, o tiksliau – naujokėmis. „Triumfo arkos“ dalyvių gretas papildė net keturios dailiosios lyties atstovės.
Laidos filmavimo akimirka
Elena Kalvaitytė ir Tomas Tuskenis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Moterys valdo, – pusiau rimtai, pusiau juokais konstatuos šmaikščioji komisijos narė Zita Kelmickaitė. – Gal todėl, kad tie mūsų vyrai kartais „plūgavoti.“ Kad ir kaip bebūtų, „Triumfo arkoje“ stipriosios lyties atstovų beliko vos du.

O scenoje liesis ne tik puiki muzika, bet ir... kraujas. Tiesiogine šio žodžio prasme. „Triumfo arkos“ naujokė Panevėžio muzikinio teatro sopranas Elena Kalvaitytė jau per repeticiją pajuto skausmą kojose – nepatogūs buvo naujieji Marietos bateliai. Tačiau vis tiek dainininkė itališką gatvės dainą iš V. Herberto operetės „Išdykusi Marieta“, ne tik dainavo, bet ir pagal ją šoko. Tik prisėdusi šalia laidos vedėjo G.Masalskio ant „raudonosios sofutės“, išdrįso nusispirti aukštakulnius. Ar pastebės komisija ištryškusį kraują?

Kauno muzikinio teatro sopranas Akvilė Garbenčiūtė komisiją ir LTV studijoje  konkursą stebinčius žiūrovus pribloškė  išraiškingu sceniniu judesiu – specialiai šiam projektui choreografiją sukūrė Andrius Kurienius. Kabareto šokėjos Seli Bouls nelaimingos meilės istorija nepaliko abejingų. Beje, gruodžio mėnesį Kauno muzikinis teatras atsisveikins su Dž. Kanderio ir F. Ebo miuziklu „Kabaretas“, kuriame paskutinį kartą dainuos ir Akvilė Garbenčiūtė.

Įdomu, kad muzikiniame konkurse dalyvauja net dvi atlikėjos iš Plungės kilusios dainininkės – tai minėtoji Akvilė Garbenčiūtė ir mecosopranas Vilija Mikštaitė. Ši jauna atlikėja šiuo metu atstovauja Lietuvos nacionaliniam operos ir baleto teatrui.

Ketvirtoji konkurso naujokė – studentė, mecosopranas Erika Grigaitytė. Ji atliko Kristinos ir Raulio duetą iš E. L. Vėberio miuziklo „Operos fantomas“. Scenoje jos partneris buvo praėjusio „Triumfo arkos“ konkurso dalyvis Andrius Apšega. Įdomu, kad ši atlikėja ketino studijuoti ne Muzikos, bet Karo akademijoje...

Ir tai ne visos įdomybės. Šioje „Triumfo arkos“ laidoje sužinosite, kokios kalbos šiuo metu intensyviai  mokosi  konkurso favoritė Lilija Gubaidulina. Ar pavyks atlikėjai išsaugoti lyderės pozicijas?

„Triumfo arka“ per LTV – nauju laiku – sekmadienį 20.45 val., po „Panoramos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius