Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Triumfo arkoje“ valdo moterys

Šį šeštadienį, gruodžio 19 d., 21 val. per LTV žiūrėkite „Triumfo arkos“ pusfinalį. Matysite tiesioginę transliaciją iš LRT klubo, kur dalyviai kartu su gerbėjais stebės „Triumfo arkos“ koncerto įrašą. Kelią į finalą skinasi 6 atlikėjai: Diana Tiškovaitė, Marta Lukošiūtė, Mindaugas Rojus, Kristina Zmailaitė, Joana Gedmintaitė ir Ona Kolobovaitė.
Ona Kolobovaitė
Ona Kolobovaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Praėjusioje antroje ketvirtfinalio laidoje auksinio balso konkursą paliko į 8-ą vietą patekęs Andrius Apšega ir į 7-ąją – Kęstutis Alčauskis. D.Tiškovaitei pasisekė – jos likimą „Triumfo arkoje“ nulėmė žiūrovai. Suskaičiavus žiūrovų skambučius per abi ketvirtfinalio laidas, paaiškėjo, kad Diana surinko 326 žiūrovų balsais daugiau negu K.Alčauskis. Todėl dainininkė, nors ir surinkusi vienodai balų kaip ir Kęstutis, vis dėlto užėmė lemtingąją 6-ąją vietą. Pirmoji vieta atiteko O.Kolobovaitei, o antroji – J.Gedmintaitei.

Akivaizdu, „Triumfo arkoje“ liko tik vienas vyras – M.Rojus. Šįkart jis scenoje parengė dar vieną staigmeną – nežymiai pakeitė savo kūrinio tekstą: vietoj priedainio žodžio „vita“ Mindaugas dainavo „Zita“. Ar tinka tokie juokai rimtame konkurse? Komisija tuo suabejojo...

Artėjančioje laidoje dalyviai atliks po du kūrinius – operos ir lengvesnio žanro (operetės, roko operos, miuziklo ar kino filmo garso takelio).

Šį kartą atlikėjų pasirodymus vertins komisijos nariai Vytautas Juozapaitis, Sigutė Stonytė, Zita Kelmickaitė ir Vladimiras Prudnikovas.

Nepamirškite, kad ir jūs, žiūrovai, esate svarbūs auksinio balso konkurso dalyviams. Balsuokite, nes ir jūs spręsite, kurie du atlikėjai šį šeštadienį iškris, o kurie keturi verti keliauti finalą. Po artėjančios pusfinalio laidos beliks tik vienintelis „Triumfo arkos“ finalo koncertas, ir jį visą tiesiogiai transliuos Lietuvos televizija.

Labai svarbi dalyviams, kupina gražiausių jausmų kalėdinė „Triumfo arka“ – šį šeštadienį, gruodžio 19 d., po „Panoramos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius