Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tu gali šokti“ dalyviams Marijonas Mikutavičius pažadėjo šokoladinių kiaušinių

Šį sekmadienį, pirmąją šv. Velykų dieną, 19.30 val. – antrojo „Tu gali šokti“ sezono startas. Žiūrovų laukia pirmoji dalyvių atranka, į kurią susirinko ne tik savo talentu teisėjus ploti priverčiantys šokėjai, bet ir absoliučiai šokiui negabūs avantiūristai.
„Tu gali šokti“ komisija
„Tu gali šokti“ komisija / TV3 nuotr.

Vienai tokių merginų projekto teisėja Jūratė Sodytė tiesiai šviesiai pasakė: „Tu man panaši į namų šeimininkę, kuri atėjo į aerobiką pasikoreguoti kūno formų.“ 

Kita panorusi dalyvauti projekte mergina taip sunkiai judėjo, kad vos nesusižalojo „šokdama“. Teisėjai buvo priversti nutraukti jos pasirodymą, o Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas nustebęs paklausė: „Ko tu čia atėjai?“ Mergina jam atšovė: „Nes aš moku šokti!“ 

„Tokių savo galimybes pervertinančių žmonių pasitaiko kiekvienoje atrankoje. Paprastai jie drąsiai ginčijasi ir bando paneigti tai, kas akivaizdu. Bet tarp tokių drąsuolių akiplėšų pasitaiko ir nuoširdžių, linksmai nusiteikusių avantiūristų. Pavyzdžiui, šiemet buvo tokia Nadežda iš Visagino. Šokti jai nelabai sekėsi, tačiau teisėjų ir net konkurentų šokėjų simpatijas ji užsitarnavo akimirksniu“, – pasakojo projekto režisierius Mindaugas Meškauskas.

Jurijus Smoriginas jai net buvo pasiryžęs įteikti „auksinį bilietą“ į kitą projekto etapą. „Norėčiau, kad Nadežda būtų šiame projekte, nes ji kaip pipiras užpakalyje!“ – spirgėjo choreografas, o savo eilės laukę konkurentai šokėjai sutartinai skandavo: „Bilietą, bilietą!“ Ar Nadeždai bus suteiktas šansas? 

Velykinis sutapimas, ar ne, bet vienam dalyviui projekto vedėjas Marijus Mikutavičius prižadėjo padovanoti šokoladinių kiaušinių, jei šis pateks į kitą etapą. Po teisėjų verdikto vaikinas išlėkė triukšmingai reikalaudamas savo prizo.

Norėdami patekti  į „Tu gali šokti“ dalyviai privalo įveikti kelių etapų atranką. Šį sekmadienį pirmasis etapas – atranka, kurioje teisėjai „atsijos“ galinčius šokti nuo taip tik manančių. Po sunkaus atrankos maratono teisėjai išdalins 40 „auksinių bilietų“ į antrąjį projekto etapą, o žiūrovų teismui bus atrinkti tik 14 laimingųjų.

„Tu gali šokti“ – šį sekmadienį 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius