Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tu gali šokti“ finale – specialus choreografų šou

Keletą mėnesių trukęs karščiausias šokių projektas „Tu gali šokti“ baigiasi. Jau šį sekmadienį TV3 žiūrovai atiduodami savo balsus išrinks populiariausią Lietuvos šokėją, kuriam arba kuriai atiteks penki tūkstančiai eurų.
„Tu gali šokti“ akimirka
„Tu gali šokti“ akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Finale, kaip ir pusfinaliuose, lemiamą balsą turi tik žiūrovai, todėl negalima patikėti sėkme iš anksto ir nustoti balsuoti, nes net vienas balsas gali būti lemiamas“, – skelbia TV3 šokių projekto režisierius Mindaugas Meškauskas.

Anot režisieriaus, per porą mėnesių šokėjai privalėjo sušokti įvairiausių stilių šokius, pradedant breiku ir baigiant klasikinio baleto judesiais, todėl itin norisi, kad tardami galutinį žodį žiūrovai atsižvelgtų, kiek ir kaip patobulėjo dalyviai.

Sekmadienį 19.30 val. tiesioginėje finalinėje laidoje varžysis ne tik keturi dalyviai, dvi merginos – vienmetės Gaudrė Kazlauskaitė ir Irina Nazarenko, bei du vyrai – sportinių šokių trenerio specialybę įgijęs Tomas Uroška bei baleto mokyklos auklėtinis, fotografas Naglis Bierancas. Finale dalyviams ir žiūrovams specialųjį šokį dovanoja ne tik projekto svečiai ir jau iškritę dalyviai, bet ir šokius kūrę choreografai.

„Tai dovana ne tik žiūrovams, bet ir be poilsio dirbusiems šokėjams. Kūrybinė komanda tikrai džiaugiasi, kad Lietuvoje rado ne tik puikiai šokančių žmonių, bet ir nuostabius šokius kuriančių choreografų“, – sako M.Meškauskas.

Finale šokėjai šoks ne tik su savo partneriais, bet ir atskirai vaikinų bei merginų šokius. Gaudrė su Tomu šoks hiphopą, o su Nagliu rumbą, tuo tarpu Irina su su Tomu  demonstruos tango, o su Nagliu – išraiškos šokį.

„Dirbame daug ir be poilsio, dabar nebėra kur trauktis, prizas vienas, nugalėtojas vienas, o norime laimėti visi“, – juokauja Gaudrė.

Beje, specialus finalo šokis bus sukurtas ir pagal šių metų „Eurovizijos“ nugalėtojos dainą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius