Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tu gali šokti“ finale – ypatingas choreografų ir svečių pasirodymas

Iki karščiausio TV3 projekto „Tu gali šokti“ finalo lieka vos kelios dienos. Tarp projekto dalyvių tvyro maksimali įtampa – šį sekmadienį, birželio 19 dieną, 19.30 val., paskutinėje laidoje paaiškės kas iš keturių finalininkų pelnys populiariausio Lietuvos šokėjo titulą ir piniginį – 5000 eurų – prizą.
„Tu gali šokti“
„Tu gali šokti“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Druskininkietė Sandra, Rokiškyje gimusi, o dabar Vilniuje gyvenanti Airida, klaipėdietis Tomas ir Panevėžyje gyvenantis Airidas turės pasistengti iš peties – sekmadienį jie paskutinį kartą žengs į šių metų „Tu gali šokti“ sceną, o jų likimą lems tik žiūrovų simpatijos. Talentingi, individualiai į šokio meną žvelgiantys projekto finalo dalyviai žino: laimėti trokšta visi, tačiau su prizu rankose išeis tik vienas.

„Per tokį trumpą laiką tiek visko išmokau. Tai tobuliausia, kas galėjo įvykti“, – džiaugiasi Airida. Jai pritarianti Sandra tikina: „Antrą kartą bandydama laimę projekte aš jau laimėjau – žiūrovų meilę ir meilę visiems šokių stiliams.“ Trejus metus vaikus ir paauglius šokti mokinantis Tomas net neabejoja, kad ateitį sies su šokiu, o panevėžietis Airidas žada baigęs vidurinę mokyklą įkurti savo šokių studiją Panevėžyje.

„Tu gali šokti“ finale žiūrovų laukia įspūdingas praėjusiųjų metų dalyvio Lauryno Žakevičiaus pasirodymas. „Pernai, iškart po paskutinės transliacijos, Laurynas atėjo ir pasakė, jog turi dovaną mums visiems – solo šokį – judesio ir emocijos bombą. Patikėkite, per kūną bėgo šiurpuliukai, o po pasirodymo visi šaukėme bravo“, – prisimena šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, pristatydamas šokėjo improvizaciją.

Žiūrovų dėmesį turėtų prikaustyti ir specialus projekto choreografų pasirodymas. „Viską darysime iš širdies“, – žada jie.

Sekmadienį tiesioginėje „Tu gali šokti“ transliacijoje projekto svečiai – praėjusių metų finalininkai – pademonstruos specialią šou programą. Šokėjos Gaudrė Kazlauskaitė ir Irina Nazarenko, sportinių šokių treneris ir TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvis Tomas Uroška bei baleto mokyklos auklėtinis fotografas Naglis Bierancas šoks hiphopą, rumbą, tango ir pateiks išraiškos kompozicijas.

„Finale, kaip ir pusfinaliuose, galutinis verdiktas bus tik žiūrovų rankose, todėl tikimės, kad jie rinksis atsakingai. Kiekvienas balsas gali būti lemiamas“, – sako režisierius Mindaugas Meškauskas.

Kas laimės projektą paaiškės tiesioginėje „Tu gali šokti“ laidoje šį sekmadienį, birželio 19-ąją, 19.30 val., per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius