-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tu gali šokti“: šou paliko Modesta ir Danas (nuotraukos)

Sekmadienio vakarą televizija TV3 prie ekrano subūrė šokio gerbėjus – dar viena laida „Tu gali šokti“ parodys dar daugiau įdėtų dalyvių pastangų. Šįsyk jų pasirodys tik aštuoni, o laidai baigiantis liks dar dviem mažiau.
Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Jaudulys ir įtampa tvyro ore – daug atsisveikinimų iškentę likę šokėjai ne tik parodys po du naujus šokius – jie šoka perskirstytomis poromis. Naujovė ir tai, kad komisija nebeturi lemiamo balso, o išsaugoti mylimiausius šokėjus gali balsuojantys žiūrovai. Beje, balsuojama nebe už patinkančią porą, bet už kiekvieną dalyvį atskirai. Likęs aštuonetukas žiūrovus pasveikino bolivudišku šokiu.

Papildyta 20.19 val.: Pirmoji nauja pora Irina (Nr. 1) ir Danas (Nr. 2) šoko hiphopą. „Matau, Danas šokdamas hiphopą jaučiasi kaip namie. Irinos stiprioji pusė – charakteris ir artistiškumas, ji moka įsijausti“, – sakė Eglė Visockaitė. Komisijos pirmininkas Nerijus Juška džiaugėsi Dano pažanga ir stebėjosi, kaip puikiai porai hiphopu pavyko atskleisti meilę.

Viena trumpą šokio intarpą parodė Modesta (Nr. 7), o po jos pasirodė dar viena nauja pora. Scenoje džiazą šoko Gintarė (Nr. 3) ir Naglis (Nr. 4). Jie papasakojo istoriją apie muziejuje atgijusią statulą. Juodai apsirengę šokėjai atliko modernų šokį ir sulaukė gausių ovacijų. „Nagli, padarei šį numerį ne apie laidotuves, o apie šventę“, – gyrė Vaidotas Martinaitis. „Tu bandai spinduliuoti savąja šviesa, Gintare, bet ji dirbtina“, – apgailestavo N.Juška, bet nepraleido progos pagirti partnerio.

Laurynas (Nr. 8) scenoje pademonstravo savo mėgstamo gatvės stiliaus solinį šokį. Jį scenoje pakeitė džaivą šokantys Gaudrė (Nr. 5) ir Tomas (Nr. 6). Prieš keletą dienų traumą gavusi Gaudrė prieš šokį parodytame siužete nenulaikė ašarų, baimindamasi dėl ateities projekte. Tačiau jos abejonės, matyt, buvo be pagrindo, nes pora šokį atliko puikiai. „Jums pasisekė burtai, abu turite sportinių šokių patirties, bet svarbiausia ne tai – jūs papasakojote mums įdomią istoriją“, – žavėjosi E.Visockaitė. Komplimentų negailėjo ir N.Juška, o V.Martinaitis pavadino pasirodymą geriausiu šokiu.

Energingą solinį šokį parodė Gintarė (Nr. 3), po jos pasirodė Modesta (Nr. 7) ir Laurynas (Nr. 8) su popstiliaus šokiu. Jiems dar nebaigus pasirodymo publika šaukė „Bravo“. „Tai buvo išraiškinga, buvo labai smagu į jus žiūrėti ir norėjosi šokti su jumis“, – šypsojosi E.Visockaitė. V.Martinaičiui pasirodymas priminė filmą „Purvini šokiai“, pilną emocijų ir jaunatviško užsidegimo bei aistros. Paskui su soliniu šokiu pasirodė Naglis (Nr. 4). Solinių šokių komisija nekomentuoja. Balsavimas pradėtas.

Papildyta 20.33 val.: Prasidėjo antrieji porų šokiai, pirmieji su aistringu Brodvėjaus stiliaus šokiu pasirodė Irina ir Danas. „Absoliučiai gangsteriškas tango. Michaelas Douglasas ir Catherine Zeta-Jones. Buvo labai tikslu“, – žavėjosi aktorius V.Martinaitis. N.Juška pridūrė esąs apšalęs ir dėkojo choreografui. Po įspūdingo poros šokio solinį pasirodymą parodė Gaudrė.

Rusų liaudies šokį paruošė Gintarė ir Naglis. „Jų dėka mes šiandien turime eksportą į Rusiją. Ir jie tai padarė be degtinės, ačiū“, – šmaikštavo V.Martinaitis. „Noriu tave apginti ir pagirti už drąsą, už natūralumą ir nuotaiką“, – E.Visockaitė drąsino Gintarę. Solo šokį „Matricos“ stiliumi parodė Danas.

Papildyta 20.42 val.: Gaudrės ir Tomo antrasis šokis buvo šiuolaikinis. Abu šokėjai turi problemų dėl kelių, tačiau nesiskundžia. Keistos stilistikos šokis sulaukė keistų komisijos reakcijų. „Man gaila šokėjų, man buvo baisu žiūrėti į tai. Neturiu komentarų“, – kritikavo N.Juška. Šokio nesuprato ir V.Martinaitis. Solinį pasirodymą parodė Irina.

Laurynas ir Modesta paruošė jausmingą tango. „Labai mylinčios ir šiltos aš tavęs nemačiau, Modesta, bet šokai gerai. Šokis jums abiem naujas, bet tai buvo tango ir jis buvo aistringas“, – vertino E.Visockaitė. Nors N.Juška nepraleido progos pakritikuoti Lauryno sudėjimo, šokį pagyrė. Tomas parodė solinį numerį.

Papildyta 21.20 val.: Į „pavojaus zoną“ pateko Modesta, Irina, Laurynas ir Danas. Galimybę kovoti dėl geriausių Lietuvos šokėjų vardo ir 5 tūkst. eurų prizo prarado Modesta. Vienas iš ją palaikančių šokėjų Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas neslėpė prieš kamerą ašarų. Susigraudino ir E.Visockaitė, ir pati Modesta, kita dalyvė Gaudė. Salė merginai plojo atsistojusi. Iš vaikinų šou palikti teko Danui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius