-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tu gali šokti“: projektą paliko gatvės šokių šokėja Alina ir Tomas iš Mažeikių (nuotraukos)

Sekmadienio vakarą ir vėl kaista aistros Vilniuje, pramogų rūmuose „Forum Palace“. Čia tiesiogiai filmuojamas TV3 šokių šou „Tu gali šokti“. Beje, šįsyk laidos vedėją Leonardą Pobedonoscevą pakeitė Marijonas Mikutavičius, pridūręs, kad kolega laikinai išvykęs.
Filmavimo akimirka
„Tu gali šokti“ filmavimo akirmika / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šį vakarą, priklausomai nuo žiūrovų balsų, su projektu atsisveikins dar du šokėjai – vaikinas ir mergina. Praėjusią savaitę „Tu gali šokti“ paliko geros nuotaikos nestokojantys Inga ir Karolis. Pagal  projekto taisykles iškritus dviem skirtingų porų atstovams, susiformavo naujas Irinos ir Naglio duetas. „Labai džiaugiuosi Irina. Mes puikiai sutariame, tikiuosi, kad parodysime viską, ką galime”, – yra sakęs Naglis. 12 likusių šokėjų ir vėl vertins kompetentinga Eglės Visockaitės, Vaidoto Martinaičio ir Nerijaus Juškos komisija.

Papildyta 20.08 val.: „Didelės sėkmės ir puikios nuotaikos; kad susitvarkytų su jauduliu; šokis susideda ne tik iš judesio, bet ir jausmų“, – visiems dalyviams linkėjo komisija. Šokėjai pasisveikino smagiu bendru šokiu.

Pirmieji pasirodė Alina ir Tomas. Pagal kūrinį „Sex Bomb“ aistringą šokį rodžiusi pora pasirodė kaip akivaizdžiai nelygiaverčiai partneriai. Tomas anksčiau yra šokęs sportinius šokius, o Alinai, kaip gatvės šokių atstovei, buvo kur kas sunkiau. Šokį pastatė Gintaras Svistūnavičius. „Trūko greičio, staigumo. Tomai, tu nešokai gerai, bet man patiko. Alina, baisiausios tavo kojos, nugara. Aš šiandien šitos „fyfos“ nepastebėjau“, – kritikavo N.Juška. E.Visockaitė pritarė kolegos pastaboms, o V.Martinaičio nuomone „Alina susitvarkė“.

Gaudrės ir Lauryno duetą salė pasitiko klyksmais ir gausiomis ovacijomis. Choreografų džiaugsmu vadinama pora paruošė pop stiliaus šokį. Šokio metu Gaudrė partnerio pagalba „pametė“ ne tik pirmąją juodą, bet ir antrąją rožinę suknelę, o pasirodymą pabaigė praktiškai vien su apatiniais. Laurynas irgi šoko be marškinių. „Neblogas būdas susipažinti. Tikrai sušildė“, – šmaikštavo V.Martinaitis. „Leiskite teisėjui atsigauti. Šis šokis pasisekė. Laurynai, tu kyborgas esi. Jūsų šokyje lyderiavo Gaudrė“, – žavėdamasis šokėjos talentu ir kūnu sakė N.Juška.

Papildyta 20.34 val.: „Mano svajonė išsipildė – šokti su Nagliu“, – šypsojosi Irina. Partnerius per praėjusią transliaciją  „praradę“ Naglis ir Irina pasirodė tretieji šokdami hiphopą. „Puikiai perteikėte šokio charakterį. Buvo labai įdomu į jus žiūrėti, kai kur trūko judesių aštrumo, bet buvo puiku“, – žavėjosi E.Visockaitė. N.Juška dėkojo šokėjus privertusiam pasinerti į svetimą stilių Dainių Žebrauską – Skruzdėliuką.

Ketvirtoji pora Rima ir Tomas burtų keliu gavo šokti džiazą. Temperamentingo intymumo ir erotikos prisotintu šokiu pora ketino užkariauti žiūrovų ir komisijos širdis. „Aistra šokyje neturėjo pereiti į šėlionę, bardaką. Rima, šiandien pamačiau tave pašėlusią, tokią, kaip turi būt. Kiekvienas kojos išmetimas turi būti ištemptom pėdom, jos ne turi būti kaip lopetos“, – vertino N.Juška. Tiesa, jis jau ne pirmą kartą suklydo šokėją pavadindamas kitos dalyvės vardu.

Modesta ir Danas pasirodė penktieji, jiems teko išraiškos šokis. Jie šoko meilės ir išsiskyrimo istoriją. „Tai buvo taip gražu. Tai buvo jausmingiausias ir gražiausias šokis šiandien. Jie mane užbūrė, sužavėjo“, – pagyrų negailėjo E.Visockaitė. Jai pritarė ir N.Juška, prisipažinęs buvęs užburtas.
Šeštajai porai – breikeriui Viktorui ir linijinių šokių šokėjai Gintarei – kliuvo iššūkis paruošti liaudies šokį. „Suki, kol apsvaigsta, o po to nešiesi kur nori. Man patiko“, – sakė V.Martinaitis. E.Visockaitė pasidžiaugė, kad abu šokėjai – kovotojai, ji išvardijo keletą pastabų, bet pagyrė už gerą nuotaiką. Trečiasis komisijos narys N.Juška teigė, kad jam pritrūko vaidybos, bet pora spinduliuoja šviesa.

Papildyta 21.19 val.: Išlikimo kovoms ruošėsi Rima ir Tomas, Alina ir Tomas bei Laurynas ir Gaudrė.

Pirmoji šoko Alina, antrasis jos partneris Tomas. Trečioji – Rima, po to jos partneris Tomas, penktoji – Gaudrė ir paskutinysis išlikimo kovotojas Laurynas. Kol komisija sprendė, kas turi pasitraukti iš projekto, ant scenos pasirodė hiphopo šokių čempionato Kaune nugalėtojai, „F.U. ONE“ šokėjai.

Vertindami Gaudrės pasirodymą komisija vienbalsiai nutarė, kad ji gali šokti. „Šokis susideda ne tik iš gatvės, solo šokių. Moteris šokyje turi parodyti jausmus, savo trapumą. Mes visą projektą tave stebėjom ir to nematėme. Esi berniukiška“, – vardijo trūkumus N.Juška. „Rima, tu buvai vienoda visą projektą, slydai ir praslydai iki šios dienos“, – kitai dalyvei pridūrė komisijos pirmininkas. Visgi nutarta atsisveikinti su Alina.

Nors komisija ir išreiškė susirūpinimą dėl vienodos Laurynų pasirodymų stilistikos, tačiau leido jam toliau dalyvauti projekte. Rimos partneris Tomas užkliuvo tuo, kad jam pritrūko jausmų, iš vidaus einančios ekspresijos.  Alinos partneriui Tomui teko pasiaiškinti, kam taip savimi pasitikintis, tačiau jis liko projekte. Laidą vedęs M.Mikutavičius patraukė N.Jušką per dantį, kad jis kalbantis kaip konclagerio prižiūrėtojas. Šokių projektą kartu su Alina palieka Rimos partneris Tomas. Išeidama Alina nesulaikė ašarų, o parodyta balsų lentelė atskleidė, kad daugiausia žiūrovų balsų šįvakar gavo Gintarės ir Viktoro pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius