Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tu gali šokti“: Jurijus Smoriginas pasižadėjo tiesioginiame eteryje sušokti hiphopą

Praėjusiais metais „Tu gali šokti“ pasižymėjusių šokėjų šou – energingu Gaudrės Kazlauskaitės šokiu ir jausmingu Lauryno Žakevičiaus pasirodymu – penktadienio popietę Vilniuje buvo pradėtas antrojo TV3 televizijos projekto „Tu gali šokti“ sezono pristatymas.
Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas / TV3 nuotr.

Rodydamas į  L.Žakevičiaus atliktą modernų šokį laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas tikino, kad šiame projekte svarbiausias įvairiapusiškumas. Laurynas, atėjęs kaip breiko ir hiphopo šokėjas, šiuo metu puikiai valdo ir kitus šokio stilius.

„Televizija nesugadins šokio, to atvirumo jausmo, kurį mėgina perteikti šokėjas. Šiemet „Tu gali šokti“ sublizgės naujomis spalvomis, neabejoju, kad šis projektas pakeis jo dalyvių gyvenimą“, – žadėjo S.Urbonavičius.

Kaip sakė projekto choreografas Kęstutis Baranauskas, „Tu gali šokti“ – vienintelis projektas, kuris visai jo komandai, tiek personalui, tiek dalyviams, nekelia neigiamų emocijų – yra tik sveika šokėjų ir choreografų konkurencija. Šiemet su šiuo projektu, anot K.Baranausko, pasiruošę dirbti 12-13 profesionalių skirtingų sričių šokėjų-trenerių.

Buvo pristatyti ir naujieji projekto teisėjai – šiemet jais tapo choreografas, baleto šokėjas ir „Vilniaus baleto“ meno vadovas Jurijus Smoriginas, choreografai Jūratė Sodytė ir Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas. Jie jau artimiausiu metu iš 40 po didžiųjų atrankų išlikusių dalyvių išsirinks tik 14 – po 7 vaikinus ir merginas, kurie tęs kovą tiesioginiame eteryje. Jų laukia varginančios treniruotės ir net 7 tiesioginės transliacijos, o kiekvienos jų metu – bendras šokis, šokis poroje ir solo.

Jurijaus Smorigino „perliukai“

Pristatymo metu netrūko ir linksmybių. Nors naujos laidos vedėju bus Marijus Mikutavičius (nepasirodęs dėl prastos savijautos ir būsimo koncerto), J.Smoriginas teigė liksiąs ištikimas „porininkui“ iš laidos „Šok su manimi“ – Vytautui Šapranauskui. „Šapranauskas – mano likimas“, – dramatiškai vaidino jis.

Naujasis projekto teisėjas nustebino ir kitu netikėtu pareiškimu. „Mes su Jūrate Sodyte įrodysime, kad baleto artistai lengvai ir greitai gali išmokti šokti hiphopą. Jei Skruzdėliukas mums pastatys šokį, atliksime jį tiesioginiame eteryje, pažadu“, – už save ir kolegę kalbėjo ir dievagojosi pažadą vykdysiantis J.Smoriginas.

Sąžiningas projektas

Ne sykį buvo akcentuota, jog „Tu gali šokti“ – itin sąžiningas projektas. „Dainuoti gali pagal fonogramą, o šokti ne“, – sakė D.Žebrauskas. S.Urbonavičius, prodiusavęs ne vieną Lietuvos televizijos projektą, teigė per ilgus darbo metus supratęs, kad lietuviai – išties šokanti tauta. „Šokantys yra penkiom galvom labiau išprusę už tuos, kurie dainuoja. Dainavimo kultūra apskritai nusivažiavo, visi galvoja, kad gali ateiti į sceną ir už juos viskas bus padaryta. Šokėjų potencialas didesnis, juk už juos niekas kitas kojų nepakilnos“, – teigė S.Urbonavičius.

Konkurso nugalėtojo laukia 5 tūkst. eurų ir šlovės akimirkos. Projektas prasidės balandžio 24-ąją, per Velykas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius