-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tuminas prisipažino norėjęs pabėgti iš Maskvos

Jau antrus metus visame pasaulyje garsiam Vachtangovo teatrui Maskvoje vadovaujantis lietuvis Rimas Tuminas apie savo gyvenimą Maskvoje papasakojo TV3 gyvenimo būdo laidai „Kai norisi geriau. Domus galerija“. Po ilgų derybų garsus režisierius filmavimo grupę net įsileido į namus, kuriuose žurnalistai yra itin reti svečiai.
Režisierius, Vilniaus mažojo teatro vadovas Rimas Tuminas
Režisierius, Vilniaus mažojo teatro vadovas Rimas Tuminas / „Scanpix“ nuotr.

„Mažai kada su jais bendrauju, nemėgstu pasakoti apie savo gyvenimą, o namai – man privati erdvė“, – prisipažino R. Tuminas, nusprendęs šįsyk padaryti išimtį.

Kodėl į Rusijos sostinę lietuvis išvyko vienas, be žmonos? Kodėl per visą tą laiką čia beveik nesusirado draugų ir kiek tiesos kalbose, kad pasiūlymas dirbti vadovaujantį darbą garsiajame rusų teatre jam buvo puiki proga pabėgti iš Lietuvos? Atvirų klausimų bus daug, o ar į visus juos ryšis atsakyti vienas garsiausių teatro režisierių, TV3 žiūrovai sužinos jau šį trečiadienį, balandžio 15 dieną, 20.15 val. laidoje „Kai norisi geriau. Domus galerija“.

„Rusai nesutiko manęs išskėstomis rankomis ir nerodė man didelės pagarbos“, – netikėtai prisipažins R.Tuminas, paklaustas apie prieš dvejus metų įvykusias permainas jo gyvenime ir pirmuosius mėnesius Maskvoje.

Kodėl būtent lietuvis gavo atsakingas pareigas, apie kurias svajoja visi rusų meno pasaulio žmonės, ir kurios užtikrina daugybę privilegijų: didelį atlyginimą, tarnybinį automobilį su vairuotoju ir butą pačioje Maskvos širdyje?

Pasakojimas iš Rusijos sostinės apie lietuviškai rusišką kasdienybę be artimų žmonių ir mintis vėl viską apversti aukštyn kojimis.

„Noriu bėgti iš čia“, – prisipažins garsus lietuvių režisierius.

Kodėl? – atsakymą sužinosite trečiadienį 20.15 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Kai norisi geriau. Domus galerija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius