Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tuščiagalve pavadinta Rūta Janutienė nepraleido progos įgelti „Šok su manimi“ dalyviams

Kviestinė dešimtosios projekto „Šok su manimi“ laidos viešnia Rūta Janutienė vertindama šokėjus sugebėjo išsiskirti ne tik griežtumu, bet ir dviprasmiškomis pastabomis. Vertindama Danguolės Stachuros ir Deivido Meškausko pasirodymą, laidų vedėja nepagailėjo porai pastabų apie asmeninį gyvenimą.
Rūta Janutienė
Rūta Janutienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

D.Stachura ir D.Meškauskas vakaro metu stengėsi įkūnyti filmo „Evita“ herojus, tačiau komisijos narei R.Janutienei pasirinkimas pasirodė nevykęs. Laidos „Kodėl?“ vedėja D.Stachurą pavadino pelenę, o jos partnerį D.Meškauską – lovelasu, suviliojusiu kelias moteris. Kiek įpykusi D.Stachura komisijos narei pasiūlė neteisti kitų ir pirmiausiai pasižiūrėti į savo gyvenimą. „Ponia Rūta, jūs ir pati ne vieną santuoką juk turėjote, o Deividą lovelasu vadinate. Gal neteiskim kitų?“ – po šokio kalbėjo D.Stachura. Griežtoji R.Janutienė paprieštaravo, jog ji tik kartą ištekėjusi ir porai skyrė penketą.

Laidos užkulisiuose pasklido kalbos, jog tarp moterų perbėgus juoda katė, tad vertinimas nebuvo visiškai objektyvus. Pati D.Stachura portalui 15min.lt sakė, kad ant komisijos narės nepyksta ir gerbia jos nuomonę.

R.Janutienė dešimtosios laidos metu išlaikė griežtos teisėjos vaidmenį. Po dalyvių šokių ji ne kartą pareiškė, jog šeštadienio vakarą ji norinti linksmybių, o ne „grūzo“ ir per rimtų pasirodymų netoleruoja. Štai Donatui Chlebinskui ir Gintarei Slausgalvienei po „Dievų miško“ pasirodymo R.Janutienė skyrė vos trejetą.

Toks R.Janutienės išsišokimas užkliuvo kitam komisijos nariui, aštrialiežuviui Jurijui Smoriginui. Jis ne tik retoriškai klausinėjo, ar moteris ką nors suprantanti apie šokį, bet pavadino R.Janutienę tuščiagalve.

Laidos rezultatai

Susumavus dešimtosios laidos komisijos ir televizijos žiūrovų balsus pirmoji vieta atiteko Dominykui Vaitiekūnui ir Justei Žemaitytei. Antrąja vieta džiaugėsi Justinas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė. Treti laidoje liko Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė. Laidos rengėjai paliko intrigą ir nutarė neatskleisti, kam skirta mažiausiai balų ir kuriai porai teks atsisveikinti su projektu. Kam nusišypsojo sėkmė likti projekte – Danguolei Stachurai ir Deividui Meškauskui ar Evelinai Sašenko ir Rolandui Beržiniui – žiūrovai sužinos kitą šeštadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius