Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV eteryje debiutavusi Gabrielė Martirosianaitė: „Sudominome kolegas iš viso pasaulio“

„Kasdien noriu būti geresnė, nei buvau vakar“, – su užtikrinta šypsena sako tituluota gražuolė ir radijo laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė, praėjusią savaitę LRT eteryje debiutavusi ir kaip televizijos laidų vedėja. Kartu su Marijumi Žiedu mergina veda pirmą kartą pasaulyje kuriamą renginių ciklą „Delfinai ir žvaigždės“, kuriuo LRT žiūrovai gali grožėtis kiekvieną penktadienį.
Gabrielė Martirosianaitė
Gabrielė Martirosianaitė / Eglės Pinikienės nuotr.

Projektas iš visų anksčiau kurtų Lietuvoje išsiskiria savo specifika – čia viską diktuoja delfinai. Renginių metu niekas nėra tikras, kaip pavyks kiekvienas pasirodymas, tad jaudulio tikrai netrūksta – skirtingai, nei dirbant su žmonėmis, čia niekas negali visko sukontroliuoti iki galo. Vis dėlto Gabrielės tai negąsdina: „Džiaugiuosi, kad debiutuoju būtent šiame projekte – jis unikalus, išskirtinis, toks pasaulyje išvis kuriamas pirmą kartą. Dėl to atsakomybė yra dar didesnė – į mus krypsta kolegų iš viso pasaulio žvilgsniai“, – teigia ji. 

„Lietuviai yra pirmieji, kurie projektą „Delfinai ir žvaigždės“ pristatė televizijos žiūrovams. Būtent ši komanda užpildė visas praktines žinių spragas, apie kurias patys idėjos kūrėjai dar net nebuvo pagalvoję, – pasakoja Gabrielė. – Tačiau aš kviečiu visus atvykti ir į patį Klaipėdos delfinariumą – šias šviesias ir teigiamas emocijas būtina pamatyti savo akimis bei širdimi.“

Gabrielė pripažįsta, kad kiekvienas filmavimas pateikia vis naujų iššūkių. „Sudėtingiausia užduotis – savikontrolė. Kol kas tikrai sunku sugebėti valdyti jaudulį ir stresą, tuo pat metu susikoncentruoti į laidos eigą, greitai reaguoti į susidariusias situacijas ir dar gebėti improvizuoti“, – atskleidžia G. Martirosianaitė. 

„Tačiau šalia manęs yra geriausi patarėjai – labai džiaugiuosi, kad mano partneris yra Marijus Žiedas, patyręs profesionalas, ekrane dirbantis jau daug metų. Įdėmiai klausau ir prodiuserio Lauryno Šeškaus patarimų bei pastabų. Žinau, kad mano kelias profesionalumo link dar labai ilgas... Todėl stengiuosi tobulėti kiekvieno įrašo metu“, – kalba renginio vedėja.

Gabrielė ir Marijus LRT žiūrovus į delfinų pasaulį kvies jau šį vakarą, 18.45 val. – šį kartą visi dalyviai rengė pasirodymus sporto tema, tad veiksmo ir grožio tikrai netruks. 

VIDEO: Delfinai ir žvaigždės: vasario 6 d. laidos anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius