-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV šou komisijos nare tapusi Inga Valinskienė: „Nuomonės nebereikia derinti su vyru“

Šeštadienį į TV eterį sugrįžtantis šou „Muzikinė kaukė“ pristatė atsinaujinusią komisiją. Prie jau trečią sezoną komisijos kėdėse sėdinčių režisieriaus Vytenio Pauliukaičio ir aktoriaus Manto Stonkaus prisijungė televizijos ir radijo laidų vedėja Livija Gradauskienė.
Mantas Stonkus, Inga Valinskienė
Mantas Stonkus, Inga Valinskienė / Fotodiva nuotr.

Atskleista ir ketvirtoji projekto „Muzikinė kaukė“ komisijos narė – žavinga ir talentinga dainininkė bei filmų garsintoja Inga Valinskienė vertins Lietuvos garsenybių įsikūnijimus.

Projekte „Lietuvos balsas“ dalyvių pasirodymus vertinote kartu su vyru A.Valinsku. Komisijoje Jums patinka būti su vyru ar be jo?

Žinoma, daug paprasčiau, kai gali pateikti tik savo nuomonę ir jos nereikia su niekuo derinti. Net su savo vyru (šypsosi). Sakoma, kad ginčuose dažnai gimsta tiesa, bet šiuo atveju man labiau prie širdies individualus vertinimas.

Ar stebėjote buvusius sezonus. Ar jus galima vadinti projekto „Muzikinė kaukė“ gerbėja?

- Negaliu pasigirti, kad mačiau didžiąją dalį „Muzikinės kaukės“ pasirodymų, bet keletas matytų mane įtikino, jog šiam projektui netrūksta talentingų dalyvių. Trečiojo sezono nugalėtoja Lina Rastokaitė ir ketvirtojo sezono laimėtojas Martynas Kavaliauskas – tiesiog puikūs!

Fotodiva nuotr./Mantas Stonkus, Inga Valinskienė, Livija Gradauskienė, Vytenis Pauliukaitis
Fotodiva nuotr./Mantas Stonkus, Inga Valinskienė, Livija Gradauskienė, Vytenis Pauliukaitis

Projekto komisijoje be Jūsų pasirodymus vertins M.Stonkus, V.Pauliukaitis ir L.Gradauskienė. Esate vienintelė dainininkė. Ar tai reiškia, kad labiausiai atkreipsite dėmesį į garsenybių vokalus?

Kaip komisijos narė, turėčiau vertinti visumą. Tai stengsiuosi ir daryti. Bet, neslėpsiu – žaviuosi tais, kuriems pavyksta atkartoti ne tik judesį, bet ir kokią nors vokalo detalę. Tai, mano nuomone, ypač sunki užduotis.

Esate turėjusi tiek dainavimo, tiek aktorinės patirties. Kaip Jums atrodo, kam lengviau įsikūnyti: aktoriams ar dainininkams?

Abejoju, ar projekte buvo ir bus tokių, kuriems įsikūnijimas – lengva užduotis. Kiekvienas dainininkas privalo būti šiek tiek aktorius, tegul ir neprofesionalus. O visai nedainuojantys aktoriai tokiame projekte, manau, apskritai nedalyvauja. Be abejo, geriausių rezultatų pasiekia talentingiausi.

Fotodiva nuotr./Mantas Stonkus, Inga Valinskienė, Livija Gradauskienė, Vytenis Pauliukaitis
Fotodiva nuotr./Mantas Stonkus, Inga Valinskienė, Livija Gradauskienė, Vytenis Pauliukaitis

Praėjusiais metais Jus įkūnijo Rūta Žibaitytė. Ar matėt pasirodymą ir kaip jį vertinat?

Mačiau Rūtos pasirodymą. Parašiau jai ir pasveikinau su vykusiu bandymu. Nemanau, kad mane lengva įkūnyti, nes neturiu daug išskirtinių manierų.

Ne visada įkūnijimai pavyksta ir neretai jie tampa parodijomis. Kaip vertinate tokius mėginimus? Ar pykstate, jei kažkas Jus parodijuoja ar pašiepia?

Manau, kad dėl parodijų ir pašiepimų pyksta tik savimi nepasitikintys ir silpni žmonės. Aš tokiais atvejais linkusi padėkot už dėmesį (šypsosi). O jei parodija gera – tai netgi smagu.

Kaip galvojate, kokios Jūsų išskirtinės savybės, kurias įkūnytojui būtina „paliesti“ ir parodyti?

Man būtų gaila skardžiabalsių, jei jiems tektų užduotis įkūnyti mane, nes esu žemo balso ir specifinio tembro savininkė. O į kuriuos mano elgsenos scenoje niuansus reikėtų atkreipt dėmesį – nesufleruosiu (šypsosi). Gal kada kuriam iš dalyvių teks ši užduotis, tad tegul patys ieško (šypsosi).

Žiūrovams retai tenka matyti Jūs vertinamą komisijos. Ar bijote kritikos?

Kritikos dozę, ir gana nemenką, esu gavusi dviejuose televizijos projektuose – šokių ir projekte „Žvaigždžių duetai“. Be vargo ištverčiau ir dar vieną. Kita vertus – komisijos nario kėdė gana patogi (šypsosi).

Ar jau turite savo favoritą projekte?

Favoritus įvardinti dar anksti, juolab, kad šis projektas kupinas staigmenų. Niekada nežinai kuris dalyvis nustebins, o gal net priblokš sėkmingu pasirodymu. Kita vertus, vienkartinė sėkmė – dar ne rodiklis, kad būtų galima išskirti tuos, kuriems projekte „Muzikinė kaukė“ seksis geriau. Bet kokiu atveju, užsidegimo linkiu visiems, kurie pasiryžo dalyvauti šiame BTV šou.

Fotodiva nuotr./Mantas Stonkus, Inga Valinskienė, Livija Gradauskienė, Vytenis Pauliukaitis
Fotodiva nuotr./Mantas Stonkus, Inga Valinskienė, Livija Gradauskienė, Vytenis Pauliukaitis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius