-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

TV3 eteryje – dar daugiau pozityviosios animacijos vaikams

Vaikystės žaislas – meškiukas. Kartu su juo mažylis ne tik auga, bet ir mokosi, patiria ir pažįsta pasaulį. TV3 televizija, siekdama ne tik dovanoti teigiamas emocijas ir puikiai praleistą laiką, bet ir prisidėti prie mažųjų žiūrovų ugdymo ir svarbiausių vertybių puoselėjimo, jau nuo lapkričio 15 dienos pradeda rodyti „Disney“ kompanijos animacinį serialą – „Meškiukai Gamiai“ („Adventures of the Gummi Bears“).
Naujas animacinis serialas per TV3 „Meškiukai Gamiai“
Naujas animacinis serialas per TV3 „Meškiukai Gamiai“ / TV3 nuotr.
Temos: 2 Animacija TV3

Pozityviosios animacijos serijas vaikai matys nuo pirmadienio iki ketvirtadienio kiekvieną popietę 14.10 val.

„Meškiukai Gamiai“ – legendinis daugiaserijinis animacinis filmukas. Veržlūs ir drąsūs, rūpestingi ir ištikimi, draugiški ir atsakingi serialo veikėjai puoselėja svarbiausias gyvenimo vertybes. Šie Disnėjaus herojai – vieni iš mieliausių animacijos istorijoje ir labiausiai ištroškę nuotykių. Kiekvienoje serijoje meškiukai kviečia į stebuklingą vietovę, kur gyvena milžinai, burtininkai, drakonai ir daugelis kitų – gerų ir blogų – padarų. Šeši herojai žaidžia, tyrinėja, mokosi ir kovoja už teisybę visi kartu, palaikydami vienas kitą.

„Meškiukų Gamių“ priešistorėje pasakojama, jog prieš kelis amžius meškiukai gyveno žmonių pasaulyje, tačiau šie pradėjo pavydėti nepaprastų Gamių galių, ištvermės ir stebuklingų įgūdžių, todėl juos ištrėmė. Šešetukas apsigyveno požemiuose įkurtoje viduramžių karalystėje.  

„Meškiukai Gamiai“ yra pirmasis animuotas Disnėjaus serialas, o jo atsiradimą įkvėpė ne kas kitas, o parduotuvių lentynose esantys saldumynai – guminiai meškiukai. Dienos šviesą serialas išvydo Amerikoje, o jį transliavo tokios milžiniškos kompanijos kaip „NBC“ ir „ABC“.

„Meškiukai Gamiai“ – daugiausiai sezonų turintis animacinis Disnėjaus serialas, sulaukęs milžiniškos sėkmės ne tik Amerikoje, bet ir D. Britanijoje. Originalaus jo įgarsinimo komandoje dirbo žymus amerikiečių aktorius ir prodiuseris Lorenzo Music, įgarsinęs TV3 žiūrovams puikiai pažįstamą serialą vaikams „Garfildas ir draugai“.

„Meškiukai Gamiai“ – nuo lapkričio 15 dienos pirmadieniais−ketvirtadieniais 14.10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius