Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

TV3 Jonines Vilniaus Vingio parke švęs su „Dar pažiūrėsim“ juokais

Joninės – viena ryškiausių vasaros švenčių visoje Lietuvoje. TV3 jau septynerius metus garsiai, linksmai ir drąsiai švenčia inicijuotas ir žiūrovų iškovotas nedarbo diena pažymėtas laisvas Jonines!
Laida „Dar pažiūrėsim“
Laida „Dar pažiūrėsim“ / TV3 nuotr.

Šiais metais ryškiausia vasaros šventė vyks Vilniaus Vingio parke.

„Niekas negali prisiminti, ar kada nors teko Joninių naktį šėlti įspūdingame renginyje Vilniaus Vingio parke, nes nuo neatmenamų laikų to nebuvo. Tačiau Didžiosios Joninės sugrįžta į Vilnių. Tradicija tapusi Joninių su TV3 šventė šiais metais kviečia vilniečius ir miesto svečius į grandiozinį renginį. Birželio 23-ąją šviesiausią metų naktį pasitiksime klausydamiesi įspūdingo koncerto, o Joninių laužus degsime ir paparčio žiedų ieškosime danguje“, – sako projekto iniciatorius ir atlikėjas Raigardas Tautkus.

Joninių iškilmėse Vingio parke bus surengtas trijų valandų trukmės koncertas ir muzikinių fejerverkų „Dangiška simfonija“ pasirodymas.

Su geriausia visų laikų programa pasirodys TV3 projekto „Chorų karai“ geriausi chorai. Scenoje gros net kelios gyvo garso grupės – tarp jų nepakartojamieji „InCulto“ bei maestro Donato Katkaus vadovaujamas Šv. Kristoforo orkestras. Joninių linksmybes ir nuotaiką skleis populiariausios humoro laidos „Dar pažiūrėsim“ komanda.

TV3 žiūrovai ypatingą šventę, specialius muzikinius pasirodymus ir ugnies, lazerių bei fejerverkų šou išvys birželio 24 dieną!

Didžiosios Joninės su TV3 Vilniaus Vingio parke – tai tūkstantmečio paparčio žiedo paieškos. Gražiausia muzika ir gražiausias reginys – gero humoro ieškotojams!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius