Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 kviečia atrasti Pietų Ameriką su Martynu Starkumi ir Vytaru Radzevičiumi

Rugpjūčio 22–26 dienomis – likus vos kelioms dienoms iki naujojo televizijos sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ starto – TV3 televizija žiūrovus nukels į įspūdingų kontrastų žemyną – Pietų Ameriką. Keliauti kartu kvies naujausias keliautojų Martyno Starkaus ir Vytaro Radzevičiaus pasakojimas apie tolimus kraštus „Kartą Pietų Amerikoje“.
Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius kelionėje
Martynas Starkus ir Vytaras Radzevičius kelionėje / TV3 nuotr.

Žurnalistas, televizijos prodiuseris, laidų vedėjas M.Starkus ir žurnalistas, sporto komentatorius V.Radzevičius parodys dar nematytus Argentinos, Brazilijos ir Čilės veidus – tokius, kokius jiedu išvydo tradiciškai sėdę į senutėlį automobilį ir nukeliavę kelių žemyno šalių teritorijomis beveik 9000 kilometrų.

„Tai jau šeštoji mūsų kelionė per pasaulį senu automobiliu. Televizijos žiūrovai gali ne tik stebėti, bet ir keliauti kartu su mumis, atrasti, pažinti vietinius žmones, jų kultūrą, matyti ne tik paradinę krašto pusę, bet ir kelionės dulkes“, – pasakoja M.Starkus.

Laidos autoriai intriguoja: jau pirmoje dalyje žiūrovai išvys tokias detales kaip Martynas ir Vytaras bando įsigyti automobilį, kaip siekia skubiai sutvarkyti pirkinio nuosavybės dokumentus.

„Kaip tik tą dieną išsiskyrė mūsų su Vytaru keliai, – prisimena M.Starkus. – Mano kolega iškeliavo į Buenos Aires mokytis šokti tango, o aš pasilikau Rio de Žaneire ir susipažinau su vietiniais veikėjais – jie man net savo ginklus pademonstravo!“

Nuotykiai, smagios istorijos ir netikėtos situacijos kelyje – kelionė, prie kurios jokiu būdu netiks užrašas „viskas įskaičiuota“ – jau rugpjūčio 22–26 dienomis tik per TV3!

„Kartą Pietų Amerikoje“ su M.Starkumi ir V.Radzevičiumi rugpjūčio 22–26 dienomis per TV3.

Naujasis TV3 sezonas „Mano TV3. Čia šviesu!“ nuo rugpjūčio 29 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius