Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 laidos „20-mečio mylimiausi“ filmavime Vytautas Šapranauskas pagerbtas ne tik tylos minute, bet ir plojimais

Ketvirtadienio popietę buvo filmuojama apdovanojimų ceremonija „TV3 20-mečio mylimiausi“, kurią televizijos žiūrovai išvys gegužės 2 dieną. Filmavimo metu nebuvo pamirštas ryškiausias šios televizijos veidas – Vytautas Šapranauskas.
Rolandas Mackevičius, Goda Petkutė ir Jonas Nainys
Rolandas Mackevičius, Goda Petkutė ir Jonas Nainys / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Aktoriaus Vytauto Šapranausko pasitraukimas iš gyvenimo sukrėtė visą Lietuvą. Susirinkusieji pagerbė laidų vedėją tylos minute, o vėliau jam studijoje nugriaudėjo... aplodismentų banga.

„Vytautas buvo didis aktorius, o geriausias įvertinimas menininkui – plojimai. Kviečiu visus susirinkusius griausmingais plojimais pagerbti V.Šapranauską“, – pakvietė renginio vedėjas Giedrius Drukteinis, kuris pats per tylos minutę susigraudino.

Giedrius Drukteinis
Giedrius Drukteinis susigraudino tyos minute pagerbdamas Vytautą Šapranauską

„TV3 20-mečio mylimiausi“

Lygiai 3 paras – 3 dienas ir 3 naktis TV3 savo žiūrovus kvietė rinkti mylimiausius laidų vedėjus, šou dalyvius ir projektų teisėjus, kurie buvo apdovanoti ceremonijos metu. Prie apdovanojimų vedėjo vairo stojo etiketo specialistas ir žodžio meistras G.Drukteinis, o jo charizmatiškieji kolegos – Jonas Nainys, Rolandas Mackevičius ir aktorė Goda Petkutė iškilmingai apdovanojo keturias per du dešimtmečius išgarsėjusias asmenybes.

„Meilė – tai nuostabus paaugliškas jausmas, kuris kartais aplanko ir mus, kai paaugame. Nesvarbu, kiek tau metų, ar šešiolika, ar trisdešimt šeši – ji visada tave randa“,  – pradėjo romantiškai nusiteikęs  R.Mackevičius.

G.Drukteinis kvietė pagerbti  iškiliausius, gražiausius, protingiausius ir pačius pačiausius televizijos žmonės, kurių per du dešimtmečius džiugino televizijos žiūrovus.

„Pagerbkime žmones, kurie gyvena toje stebuklingoje dėžutėje: vieni siūlo jums siųsti auksą ir iškeisti jį pinigus, kiti žvelgia į mus iš mėgstamiausių serialų. Be meilės net serialas „Santa Barbara“ būtų baigęsis net dešimtmečiu anksčiau, todėl kviečiame pagerbti tuos, kurie jums krito į širdį“, – kalbėjo ceremonijos vedėjas.

Savo muzikinius pasirodymus surengė Vaidas ir Donatas Baumilos, Agnė Grigaliūnienė, projekto „X Faktorius“ dalyvė Aleksandra Metalnikova.

Apdovanojimų ceremonijos nominantai:

„Mylimiausia laidos vedėja“: Nomeda Marčėnaitė, Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Beata Nicholson.

„Mylimiausias laidos vedėjas“: Vytautas Šapranauskas, Marijonas Mikutavičius, Vytautas Kernagis.

„Mylimiausias komisijos narys“: Marijus Mikutavičius, Mindaugas Stasiulis, Rūta Ščiogoliovaitė.

„Mylimiausias šou dalyvis“: Džordana Butkutė, Giedrė Vokietytė, Rimas Valeikis.

Laimėtojai bus atskleisti ceremonijos transliacijos metu, kurią TV3 išvys gegužės 2 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius