Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 29 /17:37

TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas apie Jurijaus Smorigino išsišokimus: tikiuosi, tai buvo paskutinis kartas

Praėjusį šeštadienį TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ vėl „sužibėjo“ komisijos narys Jurijus Smoriginas. Kaip 15min.lt jau rašė, choreografas tą vakarą ne tik užsipuolė šokėjus, komisijos narius, bet ir išvadino tautą „provincialais“, jai parodė vidurinį pirštą. TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas antradienį patikino, kad kitos laidos metu žiūrovų dėl šio įvykio bus atsiprašyta, o ateityje panašių išpuolių turėtų nebelikti.
Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Iš laidos šiuo metu pašalinti J.Smoriginą nesvarstome, bet tokio elgesio tikrai netoleruojame ir esame susirūpinę. Mūsų ir prodiuserinės kompanijos pozicija sutampa – lazda buvo šiek tiek perlenkta. Manau, kad prodiuserinė kompanija imsis veiksmų ir tai nepasikartos“, – tvirtino J.Jefremovas.

TV3 nuotr./Jurgis Jefremovas
Jurgis Jefremovas

Programų direktorius teigė manantis, kad šįkart šokių projekte buvo peržengta riba.

„Taip, riba kažkuria prasme buvo peržengta. Tiek laidos dalyviai, tiek vedėjai ar komisija kartais pamiršta, kad mus žiūri visa Lietuva – nuo pačių mažiausių, iki pačių vyriausių žiūrovų. Kartais į tai neatsižvelgiama. Tikiuosi, kad tai buvo paskutinis kartas“, – kalbėjo jis.

Pasak J.Jefremovo, šįkart J.Smoriginui suteiktas paskutinis šansas – jei ateityje „Šok su manimi“ pasikartos analogiška situacija, bus imamasi griežtų veiksmų. „Tada, žinoma, bus kita kalba“, – patikino TV3 programų direktorius.

J.Jefremovas teigė sulaukęs atsiprašymų iš laidą kuriančios prodiuserinės kompanijos „Just TV“ prodiuserio Justino Milušausko.

Vytauto Pilkausko nuotr./Jurijus Smoriginas ir Dainius Barzinskas
Jurijus Smoriginas ir Dainius Barzinskas

„Taip, žinoma, sulaukėme. Manau, kad žiūrovo kitoje laidoje būtinai atsiprašysime. Šiuo atveju nėra jokio nesutarimo tarp TV3 ir prodiuserinės kompanijos, mes sutinkame, kad šie dalykai turi pasibaigti“, – dar kartą pabrėžė J.Jefremovas. 

Nepagarbą demonstruoja jau ne pirmą kartą

Primename, kad praėjusioje laidoje komisijos pirmininkas J.Smoriginas iš pradžių užsipuolė Dominyką Vaitiekūną su Juste Žemaityte, vaidinusius nuotaikingą Mikimauzų porą. Kai kiti komisijos nariai Žilvinas Grigaitis, Jūratė Norvaišienė ir Kęstutis Ignatavičius porą pagyrė, J.Smoriginas išvadino tai žodžiais iš raidės „š“. Tokį epitetą jis taikė sportiniams šokiams, teigdamas, kad tai – ne menas, skirtingai nei baletas. Kai J.Norvaišienė, neva įsižeidusi, atkirto, kad baleto šokėjams, skirtingai nei sportinių šokių atstovams, pasaulyje negrojamas Lietuvos himnas, J.Smoriginas suvaidino dar labiau įsižeidusį ir išėjo iš salės. Išeidamas visus „provincialus“ apdovanojo nepadoriu gestu, iškeldamas vidurinį pirštą į viršų.

Netrukus Jurijus grįžo, nes Jekaterina Voropaj ir Deivis Norvilas šoko būtent baleto numerį. Tačiau po Danguolės Stachuros ir Deivido Meškausko šokio, kuriame jie bandė iliustruoti Jėzaus Kristaus ir Marijos Magdalietės gyvenimą, Jurijus kažkodėl užsipuolė Ž.Grigaitį ir kone visus tikinčius žmones.

Neapsikentusi tokio teroro iš salės šįkart jau išėjo Jūratė, Žilvinas ir Kęstutis. Salė trypė kojomis, o Nerijus Juška, sėdėjęs salėje, pasuko pirštu apie smilkinį. Vėliau jis sakė, kad J.Smorigino turėtų nelikti projekte.

Tai – ne pirmas Jurijaus nepagarbus išsišokimas. Ženklą, kai iškeliamas vidurinis pirštas, inteligentišką menininką vaidinantis J.Smoriginas eteryje rodė ir anksčiau. Komisijos narys taip pat yra pagarsėjęs ir dėl savo nuolatinių pjautynių tiesioginio eterio metu su šokėja Edita Daniūte.

(Papildyta 17.37 val.) Pasigirdus kalboms, kad pats skandalo kaltininkas J.Smoriginas grasina daugiau nepasirodyti projekte „Šok su manimi“ ir leisti žiūrovams atsipūsti bei kultūringai leisti vakarus, prodiuseris J.Milušauskas suskubo paneigti tokius gandus.

„Manau, kad taip parašęs žmogus turėtų į žurnalistikos kursus važiuoti“, – naujieną, kad J.Smoriginas palieka „Šok su manimi“ paneigė J.Milušauskas, kuris antradienį pats susitiko su choreografu aptarti šio skandalo detalių.

J.Milušauskas užtikrino, kad komisijos pirmininkas būtinai pasirodys kitoje „Šok su manimi“ laidoje. Prodiuserio teigimu, aštrialiežuvis choreografas yra perspėtas dėl nederamo elgesio ir daugiau panašių išsišokimų neturėtų būti.

„Be abejo. Mes darome viską, kad šou būtų kuo gražesnis, kuo geresnis. Viskas bus labai gerai“, – komentavo J.Milušauskas.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Jurijus Smoriginas
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Jurijus Smoriginas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius