-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 projekto „Vaikų balsas 2011“ komisijos nariais nori tapti tūkstantis šalies vaikų!

Populiarusis kasmetinis TV3 projektas visai šeimai „Vaikų balsas“ po Naujųjų į eterį sugrįš visiškai atsinaujinęs – su vaikų komisija ir daugybe renginių. Į TV3 ir projekto prodiuserių kvietimą pirmąkart tapti tikrais komisijos nariais per porą savaičių atsiliepė beveik tūkstantis šalies vaikų.
„Vaikų balso“ logotipas
„Vaikų balso“ logotipas / TV3

„Dirbti su vaikais labai smagu. Kiekvienas jų labai įdomus. Kiekvienas turi savo pasaulėžiūrą, drąsiai reiškia mintis ir žino, ko nori. Vaikai turi tą stebuklingą, charizmatišką pasaulį, kuris mums, suaugusiems, dažnai nebe toks gražus“, – po jau kelių įvykusių projekto atrankų įspūdžiais dalijasi „Vaikų balso 2011“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. – Ateinančią savaitę vaikų laukia dar keli atrankų etapai, po kurių ir paaiškės, kas užims garbingas „Vaikų balso 2011“ komisijos narių kėdes.“

Nors iš pradžių planuota, kad TV3 „Vaikų balso 2011“ komisijai iš visų Lietuvos vaikų bus atrinkti tik keturi įvairių amžiaus grupių – nuo 5-erių iki 16 metų – vaikai, atrodo, kad prodiuseriams teks jų atrinkti daugiau – vaikai labai aktyvūs, įdomūs, tad gali būti, kad komisijos narių bus dvigubai daugiau.

Mažiesiems „Vaikų balso 2011“ komisijos nariams teks ypač atsakinga užduotis – vertinti bendaamžių pasiūlytus kandidatus, jų pasirodymus ir nuveiktus darbus „Vaikų balso 2011“ atrankos turuose, pusfinaliuose ir finaluose.  Kitų, konkurse dalyvavusių, tačiau į komisiją nepatekusių vaikų laukia dovanos – kvietimai į projekto laidų filmavimus, taip pat balsuoti už savo favoritus jie galės TV3 televizijos interneto svetainėje.

Per šešerius projekto metus „Vaikų balso“ statulėlėmis buvo apdovanota net keliasdešimt Lietuvos ir užsienio garsių žmonių, knygų, filmų, dainų, profesijų, gyvūnų, žaidimų ir kt. Šiųmečiame projekte numatytos aštuonios nominacijos: „Vaikų metų atlikėjas“, „Vaikų metų atlikėja“, „Vaikų metų daina“, „Vaikų metų šokėjas“, „Vaikų metų grupė“, „Vaikų metų filmas“, „Vaikų metų knyga“ ir „Vaikų metų TV žvaigždė“.

„Lietuvos vaikai jau gali siūlyti savo favoritus šioms nominacijoms TV3 interneto svetainėje ir suradę siūlymų anketas nacionalinėje spaudoje“, – informuoja S. Urbonavičius-Samas.

Projektas „Vaikų balsas 2011“ – po Naujųjų su daugybe smagių renginių tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius