-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 sezono atidarymo šventėje – unikalus „G&G Sindikato“ ir Tado Blindos pasirodymas

Jau rugpjūčio 29-ąją, pirmadienį, 19.10 val. Vilniuje prie Baltojo tilto ir prie televizorių ekranų pasitiksime įspūdingiausią metų reginį – TV3 televizijos naujojo sezono atidarymo šventę „Mano TV3. Čia šviesu!“ ir „Europos vyrų krepšinio čempionato“ startą. Renginį nušvies ryškiausi šalies talentai, o tiesioginė transliacija vyks teletiltais susijungus net šešiems didžiausiems Lietuvos miestams – Vilniui, Kaunui, Klaipėdai, Panevėžiui, Šiauliams ir Alytui.
„G&G Sindikatas“
„G&G Sindikatas“ / „Ciklopas“ nuotr.

Vienas įspūdingiausių ir masiškiausių dvigubos šventės pasirodymų – žymiausios Lietuvos hiphopo grupės „G&G Sindikatas“ atliekama daina „Žaibo rykštė“. Muzikinis kūrinys, specialiai sukurtas laukiamiausiam, rudenį kino teatruose pasirodysiančiam lietuviškam filmui – „Tadas Blinda. Pradžia“, nukels į pačius audringiausius „Svieto lygintojo“ jaunystės laikus. Užvirs įspūdinga kova tarp Tado Blindos gaujos ir caro kariuomenės. Inscenizuotas mūšis nuo scenos išplis po visą renginio teritoriją, žiūrovai atsidurs ne kur kitur, o pačiame įvykių centre – tarp raitelių, karių ir galingų šviesos efektų.

„G&G Sindikatas“ visada žavi savo įtaiga, o svarbiausia – jie daro tai, kas jiems patinka. Kurdami programą, siekėme kuo didesnės pasirodymų įvairovės, tačiau visus muzikantus ir dainininkus vienija profesionalumas – nesvarbu kokį stilių jie renkasi“, – teigia didžiojo atidarymo koncerto meno vadovė, dainininkė Rosita Čivilytė.

„Koncerte skambėsianti daina „Žaibo rykštė“ – ne tik apie Tadą Blindą: ji metaforiškai pasakoja ir apie šiuolaikines bėdas – neteisybę, korupciją ir biurokratiją. Tai atsispindės ir naujajame TV3 sezone, kur aktualiausia publicistika bus pateikiama šviesesniu kampu, optimistiškesnę, gerąją gyvenimo pusę atskleis pokalbių, aktualijų laidos, o žiūrovus džiugins nauji ir jau pamilti serialai“, – pasakoja organizatoriai.

Kova ne ginklais, o kūryba, žodžiais ir muzika – jau rugpjūčio 29 dieną gyvai prie Baltojo tilto ir tiesiogiai per TV3. Kartu su „G&G Sindikatu“ čia šėls garsiausios Lietuvos žvaigždės: Rūta Ščiogolevaitė, Evelina Sašenko, Amberlife, Jurga Šeduikytė, Raigardas Tautkus ir Šampaninis choras, Marijonas Mikutavičius, Mantas, Mia, Donatas Montvydas, Evelina Anusauskaitė, „Brassbastardz“, Vaidas Baumila, „Bjelle ir Peru“, „Liūdni slibinai“ ir kt.

Kartu su žiūrovais, jų mylimais TV3 veidais, lyderiais, čempionais, aistringiausiais krepšinio sirgaliais ir ryškiausiomis žvaigždėmis pasitikime naują, šviesią pradžią!

Naujojo sezono atidarymo šventė „Mano TV3. Čia šviesu!“ ir „Eurobasket 2011“ startas rugpjūčio 29-ąją, pirmadienį, 19.10 val. gyvai Vilniuje prie Baltojo tilto ir tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius