Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 „Šok su manimi” projekte netrūko E.Daniūtės pagyrų ir J.Smorigino ašarų!

Praėjusį šeštadienį TV3 projekte „Šok su manimi“ netrūko intirgų ir taisyklių išimčių. Be to, kad ant parketo su Andriumi Kandeliu vietoje išvykusios Astos Valentaitės pasirodė laidos vedėja Jurgita Jurkutė, o Svetlana Pronina šoko net su dviem partneriais, po šokiuose debiutuojančios poros salė plojo atsistojusi, Edita Daniūtė tarė pagiriamąjį žodį, o Jurijus Smoriginas – susigraudino.
Projekto „Šok su manimi“ akimirka
Projekto „Šok su manimi“ komisija. / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Štai tokio, netikėto šeštadienio vakaro liudininkais tapo TV3 žiūrovai.

Praėjusioje laidoje buvo daug įtemptų ir netikėtų akimirkų. Didžiausia naujiena tapo parolimpiečio Tomo Kairio ir jo partnerės Violetos Burneikienės pasirodymas. Po šokio jiems ovacijas dovanojo atsistoję žiūrovai, o komisijos nariai tik gėrėjosi sportininko drąsa ir užsispyrimu įrodyti, kad šokti gali visi. TV3 „Šok su manimi“ gerbėjai šiai vietai skyrė daugiausiai simpatijų ir susumavus rezultatus jiems atiteko pirmoji vieta.

„Jaudulys man niekaip nepraeina. Aš tikrai per repticijas šokau geriau, labai atsiprašau ir partnerės, ir trenerio, kad nepavyko sušokti taip, kaip norėjau“, – vos tardamas žodžius po pasirodymo kalbėjo Tomas.

Antrą vietą užėmė komisijos narės Editos Daniūtės už Žilvino Šilgalio raumenis ir Karinos Jeremian suknelės grožį pagirta pora. Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko pagal gyvą akordeonų muziką atliekamas, Jurijaus Smorigino pavadintas intelektualus tango, taip pat neliko nepastebėtas. Po žiūrovų ir komisijos balsų žavi pora atsidūrė trečioje lentelės vietoje. Ketvirtoji atiteko Aisčiui Mickevičiui ir Viktorijai Kunauskaitei, penkti liko Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis, o šešta vieta džiaugėsi Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus. Septinta vieta kol kas priklauso Eiridai Daukšienei ir Olegui Koliakinui, aštunta – Donatui Montyvdui ir Katerinai Voropaj, devinta – Ramūnui Matoniui ir Rasai Židonytei, dešimta – Raimondui Rumšui ir Rūtai Ramanauskaitei, o vienuolikta – Svetlanai Proninai ir jos besikeičiantiems šokių partneriams.

Po Tomo Uroškos traumos Svetlana Pronina niekaip neranda sau tinkamo šokių partnerio. Šis nelaimingas atsitikimas išmušė advokatę iš vėžių ir šį kartą jos noras pasirodyti su dviem parneriais nesužavėjo nei komisijos, nei „Šok su manimi“ žiūrovų.

„Po Tomo traumos skubiai jį pavadavęs Rimvydas negalėjo toliau dalyvauti šokių projekte, todėl Svetlanai buvo pasiūlyti du partneriai. Moteris repatavo su abiem, todėl pasirinkti vieną jai pasidarė labai sunku. Pagailėjusi šokėjų praleisto laiko Svetlana paprašė nusižengti taisyklėmis ir šeštadienio vakarą pasirodyti su abiem. Gaila, bet nei komisija, nei žiūrvai šio šokio neįvertino ir Svetlanai vėl teks kovoti ties iškritimo riba“, – pasakoja TV3 šokių projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Po tiesioginio šokių šou visi projekto dalyviai sugužėjo į kokteilių barą. Jurijaus Smorigino už nepareigingumą ir „chaltūrą“ dėl per daug laiko, praleisto kavinėse ir baruose, išpeiktas Andrius Butkus čia vakarojo ne tik su nauju kolektyvu, bet ir praėjusių metų partnere.

„Aš turiu čia būti, juk čia taip miela ir visai kaip namie. Visi savi“, – šypsojosi prie TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvių prisijungusi Seimo narė Inga Valinskienė.

Neįtikėtinos intrigos, ovacijos, ašaros ir be galo spalvingi pasirodymai „Šok su manimi“ laidoje – šeštadieniais 19.00 val. tiesiogiai tik per TV3!

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius