-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

TV6 tęsia „Antivalentino“ tradiciją su maištingąja Gwen Stefani

Netrukus mylintys ir mylimi skubės ypatingai švęsti vasario 14-ąją, tuo metu drąsusis TV6 kanalas, sėkmingai žiūrovus pernai raginęs nepasiduoti dirbtinių „saldybių“ stereotipams ir Šv. Valentiną švęsti taip kaip jiems norisi, tradicijų laikosi ir šiemet.
Gwen Stefani
Gwen Stefani / TV6 nuotr.

Kas sakė, kad meilės diena būna tik kartą per metus? Apie šį jausmą artimiems žmonėms galime kalbėti kiekvieną dieną ir jei kartais vasario 14-ąją norisi būti vienam ar romantišką vakarienę dviem iškeisti į siautulingą vakarėlį su puikia draugų kompanija – „Antivalentinas“ ne tik kviečia, bet ir skatina nedaryti to, kas jiems nepriimtina.

„Specialios TV6 ‚Antivalentino‘ taisyklės – romantiškas vakarienes iškeisti į pasimėgavimą vienatve, nesibučiuoti, spausti ranką, ištikimų draugų kompanijoje mėgautis kasdienėmis pramogomis, neiti į jausmingą kiną, o įsijungus drąsiausią kanalą Lietuvoje žiūrėti tai, kas jau tapo įprasta ir malonu“, – skelbia specialios TV6 akcijos kūrėjai.

Jei ne visada drįstate  prisipažinti, kad norėtumėte elgtis priešingai, negu tai daro dėl romantiškosios dienos vasario viduryje pamišę žmonės, „Antivalentinas“ jums padės į viską žiūrėti paprasčiau ir šį sekmadienį mėgautis žiūrovų pamėgtomis laidomis ir serialais. Priverstines meilės paieškas Šv. Valentino dieną TV6 kviečia iškeisti į „Gordono Ramzio virtuvės košmarą“, žvejų mėgėjų ir profesionalų laidą „Vienam gale kablys“, „Amerikos dievaičio“ dainas, „Jokių kliūčių“ linksmybes, „Aukščiausios pavaros“ greitį, serialo „Na ir kas“ nuotykius, „Daktaro Hauso“ intrigas ir neįtikėtino reginio pasaulinės muzikos Gwen Stefani koncertą „Harajuku Lovers“.

Specialus žymiosios dainininkės pasirodymas sekmadienio vakarą TV6 muzikos mėgėjų lauks 20.10 val. Tai pirmasis Gwen solo koncertinis turas populiarinant debiutinį albumą „Love. Angel. Music. Baby“. Žymioji dainininkė sulaukė didelio gerbėjų susidomėjimo ir netrukus po pasirodymo išleido ne tik „Harajuku Lovers“ DVD įrašą, bet ir aksesuarus, suvenyrines lėlės ir kvepalus.

Ekstravagantiškai provokuojančias madas diktuojanti Gwen į savo nepakartojamą koncertą įnešė japonų jaunimo dvasios iš žymaus ir stilingo Tokijo rajono „Harajuku“. Dainininkei pritariančios šokėjos japonės ne tik tapo koncertinio turo „Harajuku Lovers“ dalyvėmis, bet ir vėliau „įsiamžino“ savo lėlių prototipuose. Populiarios muzikos, nepakartojamų išraiškingų kostiumų ir choreografijos šou su Gwen Stefani jau vasario 14-ąją 20.10 val. per TV6.

„Antivalentino“ kasdienės linksmybės tęsis šį sekmadienį, vasario 14-ąją, tik per TV6.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius