Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV6 „ūsų“ akcijos programoje – speciali animacinio filmo „Šeimos bičas“ serija!

Jeigu Lietuvos pramogų pasaulio atstovai, akcijos draugai ir „ūsuotos“ galerijos nuotraukų siuntėjai neįrodė jums, kad drąsus TV6 kanalas pasiryžęs visomis išgalėmis būti išgirstas ir informuoti apie sausio mėnesio akciją, skirtą prostatos vėžiui, siūlome jums nepakartojamą kultinio animacinio serialo „Šeimos bičas“ specialią seriją!
„Šeimos bičas“
„Šeimos bičas“ / TV3 nuotr.

Jau šį sekmadienį, sausio 25 dieną, 21.30 val. iki TV6 socialinės vyriškumo simboliu „ūsais“ pažymėtos akcijos, skirtos prostatos vėžio prevencijai, pabaigos liks mažiau nei dvi savaitės, tačiau informacija, kuria nori pasidalinti akcijos sumanytojai, draugai ir įgyvendintojai atskleista dar ne visa. Speciali prostatos vėžiui skirta „Šeimos bičo“ serija kviečia į mitais apipintas prostatos ligas pažiūrėti iš šono ir ne bet ko, o animacinio filmo herojų akimis, praneša TV3.

„Labai puiku, kai į bėdas sugebame pažvelgti su šiokia tokia humoro doze, tuomet ir tos mintys tampa šviesesnės. TV6 „ūsų“ akcija vis dar tęsiasi ir mes labai džiaugiamės susidomėjimu bei palaikymu, kuris yra jaučiamas tiek visuomenės, tiek tų, kuriems ši problema yra aktuali. Specialioje šio sekmadienio animacinio filmo „Šeimos bičas“ serijoje pagrindinis serialo veikėjas Peteris Griffinas tikrinasi prostatą ir patenka į be galo linksmą padėtį. Sekmadienio vėlyvą vakarą kviečiame įsijungti TV6 animaciją, atsipalaiduoti, šiek tiek pasijuokti, įgauti pasitikėjimo savimi ir atsikratyti kai kurių fobijų“, – nepraleisti ypatingos populiariaus animacinio filmo serijos kviečia TV6 marketingo koordinatorė Kristina Valaitytė.

„Šeimos bičas“ ir TV6 televizija kviečia nepabijoti, drąsiai kalbėti apie savo bėdas ir būti išgirstiems!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius