Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ūkininkų nuotykiai Turkijoje baigėsi sužadėtuvėmis!

TV3 vasaros projektas – realybės šou „Ūkinininkas ieško žmonos“ su karščiausia piršle – Nijole Pareigyte priešakyje, rodos, pasiekė kulminaciją – penki svajonių ūkininkai, palikę sunkius darbus ir įsipareigojimus, savaitei iškeliavo ilsėtis, šėlti ir dar kartą patikrinti savo būsimas nuotakas garsiausiuose Turkijos kurortuose!
„Ūkininkas ieško žmonos“
„Ūkininkas ieško žmonos“ / TV3 nuotr.

Visą vasarą projekto dalyviai merginų ištvermę, charakterius ir asmenines savybes tikrino savo ūkiuose, pateikdami ne vieną galvosūkį ar ekstremalią situaciją, kol išsirinko po tą vienintelę, sugebėjusią suminkštinti ūkininko širdį. Vaikinai savo ir merginų jausmus pasiryžo patikrinti ne tik savo valdose, bet ir toli nuo Lietuvos.

Romantiškai atostogaudami vien tik su savo išrinktosiomis, ūkininkai pasidavė kurortiniams malonumams, tačiau namo laimingi sugrįžo ne visi. Dar Lietuvoje savo „ragus“ rodžiusios merginos užsienyje sugebėjo peržengti ne tik draugiškumo, bet ir padorumo ribas!

Daugiausiai dėmesio Turkijoje sulaukė broliai Ąžuolas ir Paulius. Aukštaūgiai ūkininkai vos spėjo fotografuotis su poilsiaujančiais turistais. „Tai pirmosios tokios atostogos mano gyvenime. Baisu net pagalvoti, kaip reikės sugrįžti prie darbų. Žmonės čia fantastiški“, – turkų svetingumu džiaugėsi ir Kęstutis.

„Aš nuoširdžiai išsigandau, kai iš vandens išniro pusantro metro dydžio vėžlys! Tas jausmas nepakartojamas“, – prisipažino Ąžuolas, kartu su kitais ūkininkais išbandęs tokius malonumus, kaip nardymas su vėžliais, vandens krepšinis, Negyvosios jūros procedūros, molio kaukės ir muštynės purve.

Romantiškiausia ūkininkų vasaros dalimi kai kuriems iš jų tapo ir medaus mėnesio repeticija. „Aš laimingas. Juk su savo žmogumi galiu keliauti ir į pasaulio kraštą. Ir būtinai čia sugrįšime, kad paplaukiotume milžinišku laivu ir pabūtume tik dviese“, – sakė Darius.

Vienos merginos tėvai iš Turkijos pirmiau sulaukė ne dukros, o stulbinančios naujienos – svajonių ūkininkas, nelaukdamas sugrįžimo namo, pasipiršo savo išrinktajai! Kita realybės šou pora nepraleido progos dalyvauti tikrose turkiškose vestuvėse. Gal nauja patirtis juos įkvėps sužadėtuvėms?

Ūkininkai savo atostogas išnaudojo ne tik romantiškiems tikslams, bet ir nematyto krašto pažinimui: „Man buvo labai smalsu išgirsti, ką turkai mano apie krepšinį, bet, pasirodo, jiems labiau patinka futbolas“, – stebėjosi Paulius. „Niekaip nesuprantu, kaip tokiuose atokiuose kaimeliuose žmonės išsilaiko vien tik iš to, ką užaugina savo žemėje. Sausra milžiniška, bet derlius dar didesnis”, – po apsilankymo vietos ūkininkų valdose samprotavo Edas.

Paskutinės, karščiausios „Ūkininkas ieško žmonos“ laidos – antradieniais 20.00 val. per TV3. Televizijos sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ startas ir „Eurobasket 2011“ atidarymas jau rugpjūčio 29-ąją 19.10 val. Vilniuje prie Baltojo tilto ir tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius