-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ušackui – liūdna daina apie išvarytą žmogų (nuotraukos)

Šeštadienį LNK televizijoje vėl rinkosi Lietuvos publiką nustebinti pasiryžę „Dvi minutės šlovės“ dalyviai.
„Dvi minutės šlovės“ pasirodymų akimirka
„Dvi minutės šlovės“ pasirodymų akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmasis scenoje pasirodė merginų šokėjų kolektyvas, leidęs žiūrovams savo judesiais pajusti klubinę atmosferą. Komisijos narė Violeta Tarasovienė gyrė merginas už choreografiją, bet pastebėjo, kad trūko sinchroniškumo. O Ingai Norkutei patiko, kad pačios šokėjos „jaučia draivą“.

„Man patinka karingos merginos ir moterys, kurios siekia savo tikslo“, – konstatavo Vitalijus Cololo.

Netrukus publika dar kartą pamatė vaikinų Donato ir Richardo pusnuogį duetą, kuris po komisijos veto ir V.Cololo bei Algio Ramanausko-Greitai pastabų ir pamokymų turėjo antrą šansą pasirodyti.

Vaikinai scenoje pasirodė su chalatais, iš kurių kišenių kyšojo kelnaitės ir liemenėlė. Tačiau kompozicija, sušokta tik su trumpikėmis komisijos nepapirko.

„Deja, susižavėjimo mano akyse nebuvo. Jūsų talentas tas, kad išeiti į sceną ir volioti durnių ne kiekvienas gali“, – mintimis pasidalijo V.Tarasovienė.

„Nepamačiau tų veidų, kuriuos prašiau jus daryti: nei Jennings, nei Mamontovo“, – savo pamokų rezultato pasigedo Algis Greitai.

Paprastumu žiūrovus ir komisiją bandė papirkti Raimundas iš Vievio su savo gamybos gitara, savo kūrybos muzika ir žodžiais.

„Padainuosiu liūdną dainą apie išvarytą žmogų“, – anonsavo muzikantas.

„Tai čia bus daina apie Ušacką?“, – pasidomėjo A.Ramanauskas.

„Ne, apie paprastą išvarytą žmogų“, – paneigė Raimundas.

„Na, tai apie Ušacką!“ – juokdamasis patikino Algis Greitai.

Ši daina apie išvarymą „von“ vienus komisijos narius papirko, o kitų – nesugebėjo.

„Daina, mano galva, niekinis kūrinys, bet žavi tai, kad jūs pats pagaminote instrumentą, kuris dera“, – pagyrė Algis.

Krepšinio aistruolius turėjo nustebinti Nerijus iš Vilniaus, kuris demonstravo triukus su krepšinio kamuoliu. Tačiau, kaip pastebėjo V.Cololo, visi laukė ir tikėjosi kažko daugiau. I.Norkutei pasirodymas pasirodė labai paprastas, bet pasiūlius pačiai pabandyti aktorė tikino, kad jai gaila nagučių.

„Iš tiesų, ji pririšta diržais prie kėdės, be to, yra be kelnių ir be sijono“, – visai kitą nepabandymo priežastį nurodė komisijos pirmininkas A.Ramanauskas.

Grupė „M and K“ iš Širvintų ir Kaišiadorių dainavo ir šoko, tačiau publikai vos kelias savaites repetuotas pasirodymas nepatiko.

Tomas su raudonu apsiaustu susirinkusiuosius ir televizijos žiūrovus siekė sužavėti poezijos deklamavimu po krintančiomis snaigėmis. I.Norkutei vaikinas pasirodė per daug įsimylėjęs save, o V.Tarasovienei viskas buvo netikra.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Dvi minutės alovės pasirodymų akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Dvi minutės šlovės“ pasirodymų akimirka

Šeimynišką muzikinį pasirodymą pristatė Orinta su trimis seserimis ir broliu, kilusi iš vienuolikos vaikų šeimos. Žemaitiškas folkloras labai patiko Algiui, o ir Vitalijus prisipažino, kad pasiilgo lietuviškų dainų.

„Aš esu už muzikavimą šeimoje, labai smagu, kai vaikai lanko muzikos mokyklas, mokosi ir progresuoja. Tik muzikine prasme reikėtų kažko sudėtingesnio“, – patarė Violeta.

Kaunietė Edita scenoje pasirodė kaip jaunatviška Ala Pugačiova, o vėliau įkūnijo ir kitas daugiau ir mažiau garsias dainininkes.

„Su parodijomis jums – problematiška“, – tepasakė I.Norkutė. O V.Tarasovienė prisipažino, kad jai A.Pugačiovos parodijos jau nusibodusios.

Linutė iš Vilniaus pasirodė scenoje it lėlė ir uždainavo skardžiu balsu. Jos įvaizdis V.Cololo sukėlė tam tikrų asociacijų.

„Labai gražūs drabužiai – pamatęs jus, galvojau, kad išėjo Zvonkė“, – gyrė humoristas, kuriam užkliuvo dainininkės rėkimas. Tačiau kitus komisijos narius jos gebėjimai įtikino.

Adrenalino fanatikai galėjo pasisemti įspūdžių, stebėdami kovos menų „Niat Nam“ mokinius iš Vilniaus. Vaikščiojimas ant stiklo šukių, lipimas ant vinių ir betono luito suskaldymas ant žmogaus kūno V.Cololo pasirodė iki skausmo pažįstama.

Šios laidos pasirodymus, kurie publiką nustebino arba ne, užbaigė Tadas iš Šiaulių, kuris pretendavo tapti lietuviškuoju Michaelu Jacksonu, bet jam nelabai pavyko.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Dvi minutės alovės pasirodymų akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Dvi minutės šlovės“ pasirodymų akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius