Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

V.Cololo ne juokais supykdė aktorę K.Kazlauskaitę (nuotraukos)

Trečiadienį LNK studijoje vykusiame „Žvaigždžių duetų“ filmavime netrūko aistrų: „į stoties rajoną grįžęs“ Vitalijus Cololo iki užkimimo ginčijosi su jį kritikuojančia aktore Kristina Kazlauskaite, kuri net norėjo atsisakyti vertinti pasirodymą.
Muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ akimirka
Muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aš buvau taip nudžiugęs, kad jie jau nuėjo nuo stoties rajono, bet ši daina yra tinkanti per barmeno Beno vestuves“, – apmaudžiai atsiduso režisierius Vytenis Pauliukaitis ir prie savo ištakų grįžusiai V.Cololo bei Natalijos Zvonkės porai parašė mažiausią balą laidos metu.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ akimirka
V.Cololo ir N.Zvonkė

„Išsidirbinėti nesinori – sakau, ką mačiau: Natalija dainuoja, Cololo talentą turi, tikrai už jus balsuos pusė Lietuvos ir jūs laimėsite. Šitokias dainas dainuot jums – kaip „semkas“ gliaudyti“, – kalbėjo K.Kazlauskaitė, norinti sulaukti sudėtingesnio ir brandesnio poros pasirodymo.

„Jūs norit gedulo... Šį vakarą prie televizijos ekranų žmonės nori kartu padainuot, būkim linksmesni!“ – įsikarščiavęs kalbėjo V.Cololo. 

„Mes tikrai gedulo nenorime – ir kiti dainavo linksmų dainų, bet mes ant jų nesupykome“, – Vitalijų priimti kritiką ragino K.Kazlauskaitė. Aktorė dvejojo, ar išvis verta vertinti šį, jos akimis, ne itin profesionalų pasirodymą, ir balsavimo teisę norėjo perleisti komisijos pirmininkui Vytautui Juozapaičiui.

Dar pasiginčijęs ir kolegų paerzintas Vitalijus galiausiai nesusilaikė ir paleido riebų keiksmažodį. Vėliau susitvardęs vyras atsiprašė, nes neva besiginčydamas dar buvo įsijautęs į vaidmenį ir tikrai nieko nenorėjo įžeisti.

„Aš nežinau, ar gerai, kad jūs grįžtate į linksmybes, nes šįvakar jūs nebuvote įdomūs. Zvonkė labai graži šiandien, porytė jūsų „faina“, bet... Aš vis ieškau kažko stebinančio, bet jūs vis tokie patys. Klausant tokių kūrinių man niekas nevirpa“, – dueto pasirinkimo negyrė Inga Valinskienė. 

„Nereikia liūdėti, bet džiaugsmas taip pat gali būti kokybiškas, jo yra daug rūšių. Mes esame už intelektualų požiūrį, jūs gerai „čiastuškas“ dainuojate, jei tai galima pavadinti dainavimu. Jeigu jūs norite būti „čiastuškų“ dainininkai, būkite“, – numojo ranka V.Juozapaitis.

„Užsižaidė su savo komentarais“, – apie V.Cololo elgesį užkulisiuose atsiliepė I.Valinskienė, diskutuodama su kitais komisijos nariais. Tuo tarpu sudirgusi K.Kazlauskaitė guodėsi, kad jai dalyvaujant šiame projekte dalyviai gerbdavo komisijos nuomonę, o šiandien ji pasijuto neteisinga apkaltinta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius