-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vadimas Šuško skubiai operuotas, Baibos likimas „Kviečiu šokti“ – ant plauko

Pirmojo LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ sezono nugalėtojas, šiųmečio šou dalyvės dainininkės Baibos Skurstenės partneris, puikiu šokiu komisijos narius ir žiūrovus stebinęs Vadimas Šuško po operacijos gyja ligoninėje.
Baiba Skurstenė
Baiba Skurstenė / LNK nuotr.

Televizijos pranešime spaudai teigiama, kad blogai pasijutęs šokėjas pirmadienį išvežtas į ligoninę, jam skubiai atlikta dvylikapirštės žarnos operacija, sustabdytas vidinis kraujavimas.

„Gydytojai sako, kad kitos dienos būčiau jau nesulaukęs... Laimei, pavyko laiku diagnozuoti, kodėl prasidėjo tokie skausmo priepuoliai ir kodėl nepadeda jokie vaistai. Mane skubiai operavo. Dabar guliu su vamzdeliais, vis dar labai skauda, bet sako, kad kitą savaitę išleis iš ligoninės“, – pasakojo Vadimas.

Vadimas sako, kad ligos priežastis – nervinė įtampa ir pervargimas. „Visą vasarą tiek dirbau, kad ne tik pailsėti, bet ir pavalgyti nebuvo kada. Ir dabar vėl užsisuko karuselė: juk turiu savo šokių studiją „Dance Time“, dalyvauju LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“, ir ką tik pradėjau mokytojauti Jėzuitų gimnazijoje“, – darbus vardijo Vadimas.

Po operacijos gydytojai draudžia Vadimui mėnesį šokti, dar du tris mėnesius – ką nors kelti.  Todėl jo partnerės dainininkės Baibos Skurstenės likimas projekte pakibo ant plauko.

„Man labai liūdna, – sako ligoninėje Vadimą aplankiusi mergina. – Žiauru. Tiek abu vasarą lėkėm, tiek planų turėjom... Šokti be Vadimo – visai kas kita. Mūsų idėjos buvo bendros, mes puikiai sutarėme. Svarbiausia dabar man – Vadimo sveikata. Bus tų šokių”, – kalbėjo nusivylusi mergina.

Praėjusio šeštadienio Vadimo ir Baibos šokio akimirkos:

VIDEO: Kvieciu sokti 2011 Baiba Skurstene ir Vadimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius