-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Valanda su Rūta”: Natalija Zvonkė susižadėjusi ir nepaneigia kalbų, jog nėščia

Šį ketvirtadienį LNK televizijos laidos „Valanda su Rūta“ studijoje – žinomi Lietuvos verslininkai, pramogų pasaulio atstovai diskutuos apie artėjančius savivaldybių rinkimus. Būsimų rinkimų sąrašuose – vėl žvaigždės.
Natalija Zvonkė
Natalija Zvonkė / LNK nuotr.

Ar rinkėjai dar kartą balsuos už  pramogų pasaulio atstovus? Ko į rinkimus veržiasi pasiturintys verslininkai? – klaus čia susirinkusių laidos dalyvių Rūta Mikelkevičiūtė.

Nuo rinkimų tikslų iki asmeninio gyvenimo peripetijų...  Provokuojančių laidos vedėjos klausimų nepavyks išvengti nei vienam kandidatui į savivaldybių tarybas.  Verslininkas Danielius Bunkus  paneigs Lietuvoje sklandančias kalbas, neva jo draugė, žinoma dainininkė Natalija Zvonkė, daro jam puikią rinkimų reklamą.  Danielius prisipažins pasipiršęs Natalijai. Tik vestuvių datos neišduos. „Gal po kokių ketveriųų metų“, - prasitars  Natalija.

„Ar nebijote, Natalija, to viešumo, kuris užklups draugui tapus žinomu asmeniu?“ – klaus čia pat studijoje esančios Natalijos Zvonkės Rūta Mikelkevičiūtė.  Ne, kažkada skandalais garsėjusi dainininkė nesibaimina, tačiau nėra visiškai tikra, jog tam tikras jos vardo atspalvis nepakenks draugui.

„O kalbos apie Natalijos nėštumą...  Ar tai tiesa?, – toliau provokuos laidos vedėja. – O kaip tai susiję su politika?“ – bandys nepasiduoti provokacijai Danielius ir Natalija.  „Vaikas tikrai politikuos“, – nenusileis Rūta Mikelkevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius