Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Valanda su Rūta“: norinčios sulieknėti moterys pirko tabletes su kaspinuočio lervomis

Kapsulės su kaspinuočio kiaušinėliais. Tabletės, kurias pavartojus atsiduriama reanimacijoje. Kaina, kurią mokame už liekną kūną. Tai ne iš siaubo filmo. Šį ketvirtadienį pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ laidos dalyviai dalinsis patirtimi, kaip sulieknėti.
Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Tablečių su kaspinuočio lervomis įsigijau Gariūnų turguje, – pasakos vienas laidos dalyvių. – Pardavėja manęs neperspėjo, ką perku, bet ištraukusi iš po prekystalio stebuklingus vaistus, pasakė, kad tai pati veiksmingiausia priemonė sulieknėti. Tik gerai įsiskaitęs vaistų aprašą supratau, ką nusipirkau.“

Laidoje dalyvavusi gydytoja dietologė Edita Gavelienė patvirtins, kad stebuklingas lieknėjimo preparatas – ne mitas. Iš tiesų jis buvo pardavinėjamas Rusijoje prieš 60 metų. Vaistų efektas labai ryškus ir greitas. Tik gana greitai šie vaistai buvo uždrausti, nes vartodamas juos žmogus ne tik labai sparčiai lieknėja – jis pasmerkia save mirčiai.

Dar viena per stulbinamai trumpą laiką sulieknėjusi jauna moteris laidoje papasakos, kaip ji vos neatsidūrė reanimacijoje. „Stebuklingoji LiDa– buvo tai, ko man reikėjo. Svoris tirpte tirpo, vėl įtilpau į S dydžio drabužius. Jaučiausi graži ir laiminga, ir kai jau pagavo azartas norėjosi lieknėti dar ir dar. Nesvarbu, kad mano draugas man kartą užsiminė: „Tau netinka“, nesvarbu, kad draugės sakė: „Pasidarei baisi“ ir ne tiek jau svarbu buvo, kad neužmigdavau naktimis, daužėsi širdis, trūko oro, nuolat tirpo kairė ranka. Atsipeikėjau tik tada, kai susmukau darbe ir praradau sąmonę“, – dabar jau su humoru prisimins tobulų kūno linijų siekusi moteris.

Stulbinančios lieknėjimo istorijos. Apie susigrąžintą gyvenimo džiaugsmą, pasitikėjimą savimi ir apie nesugrąžinamai sugadintą sveikatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius