Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Valandoje su Rūta“ romas, paskelbęs, kad Radži yra kraujomaišos vaisius, meldė jo atleidimo

LNK laidos „Valanda su Rūta“ filmavimas baigėsi netikėtai ne tik dainininkui Radži, bet ir patiems laidos kūrėjams. Sužinojęs, kad bus filmuojama laida apie vaikų globos namuose užaugusį ir neįtikėtinai daug pasiekusį romų tautybės Radži, kurį pastaruoju metu persekioja vienos televizijos prodiuserio rengiamų laidų žurnalistai, teigdami, kad jis – sesers ir brolio vaikas, į „Valanda su Rūta“ kreipėsi Vilniaus taboro gyventojas Steponas. Būtent jis prieš kelias savaites viešai paskleidė žinią apie kraujomaišą dainininko šeimoje.
Dainininko R. Kirilkino 26 - tojo gimtadienio šventės akimirkos
Radži / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Atvykęs į laidos „Valanda su Rūta“ filmavimą Steponas atsiprašė dainininko ir jo artimųjų. „Tos laidos žurnalistai atvažiavo nepasakę, apie ką kalbėsime. Jei būčiau žinojęs, būčiau jų neįsileidęs“, – tikino vyriškis.

Laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė iš studijos paskambino prodiuseriui Kristupui Krivickui. Į  vedėjos klausimą, ar jam nekilo abejonių, kad informaciją apie Radži tėvų galimą kraujomaišą skelbti neetiška, prodiuseris atsakė, jog jo reikalas informaciją pateikti žiūrovams, o jie tegul sprendžia, kas teisybė, o kas – ne.

Studijoje susirinkę romai papasakojo, kaip galėjo kilti melagingas gandas apie Radži tėvus. Pasirodo, jo mamą nuo kūdikystės augino tėčio tėvai. Daugelis aplinkinių nežinojo, kad Radži mama Raisa ir tėvas nėra tikri  brolis ir sesuo. Kai porai gimė sūnus, atsirado manančių, kad berniukas – kraujomaišos vaisius. 

Tikroji Radži istorija – jau šį ketvirtadienį 19.40 val. diskusijų laidoje „Valanda su Rūta“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius