Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valinskas „2 minutės šlovės“ atidaryme parodys ekstremalų cirko triuką

Šį sekmadienį tiesioginiame LNK eteryje prasidės antrasis talentų projekto „2 minutės šlovės“ sezonas. Šventinėje pirmojoje laidoje savo talentus demonstruos ne tik projekto dalyviai. Žiūrovams savo neregėtus sugebėjimus bus priversti atskleisti ir komisijos nariai.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kokiais talentais yra apdovanotas politikas Arūnas Valinskas? Dainuoti, šokti, sklandžiai ir be klaidų kalbėti ir užliūliuoti publiką? Banalu. Arūnas Valinskas tiesioginiame eteryje atliks ekstremalų triuką su vienu iš studijos savanorių. Ar tai bus hipnozė, ar magija, ar cirko triukas, Valinskas kol kas neatskleidžia ir treniruojasi vienas.

„Kiek žinau, Arūnas nuo pat vaikystės eksperimentuoja su cirko triukais. Debiutui talentų laidoje jis rengia kažką labai ypatingo“, – sakė „2 minutės šlovės“ prodiuseris Laurynas Šeškus.

Naujajame televizijos sezone laidos kūrybinė grupė žada daugybę staigmenų ir netikėtumų, projekte pasirodys ne tik šaunūs ir talentingi žmonės iš Lietuvos, bet taip pat ir iš kaimyninių šalių. Ypač aktyviai savo gabumus demonstruoti Lietuvai veržiasi broliai latviai.

Pirmojoje įžanginėje – debiutinėje laidoje naujiems talentams simbolinį iššūkį mes pernai metų sezone finalą pasiekę žiūrovų ir komisijos favoritai, mat šių metų „2 minutės šlovės“ šūkis „Nustebink ir tobulėk“.

Projekto senbuviams bus suteikta teisė vertinti naujuosius dalyvius kartu su kompetentinga komisija: dainininke Violeta Tarasoviene, humoristu Vitalijum Cololo, televizijos laidų vedėju Algiu Ramanausku ir Arūnu Valinsku.

Vienas didžiausių pirmosios laidos atradimų – nauji talentai – iš Visagino kilę akrobatai 21metų Ana Koklejeva ir 24-erių metų Dmitrijus Šumila, šių metų liepą Lenkijoje vykusiose pasaulio sportinės akrobatikos čempionato mišrių porų varžybose užėmę šeštąją vietą.

Debiutinė antrojo sezono laida „2 minutės šlovės“ – jau šį sekmadienį 19 val. tiesiogiai per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius