Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valinskas prisipažino turįs nesantuokinę dukrą

„Jiems trūko kantrybė, todėl ir nutarė padėti tašką visiems apie juos sklandantiems gandams. Pirmadienį viskas iškils į dienos šviesą, nebeliks jokių klaustukų“, – paslaptingai apie būsimą laidą kalba „Gyvenimas yra gražus“ prodiuseris Edvardas Žičkus.
Arnas Valinskas
Arnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

TV3 žiūrovų lapkričio 23-osios vakarą 20.10 val. laukia atviri ir intrigų kupini pokalbiai su pastaruoju metu bene daugiausiai visuomenės ir žiniasklaidos dėmesio sulaukiančiomis Lietuvos įžymybėmis: Arūnu Valinsku, Goda Alijeva ir Skaiste Steikūnaite.

Ar iš tiesų buvęs Seimo pirmininkas turi nesantuokinę dukrą? Juk apie tai šnekama jau keletą metų? „Taip“, – gyvenimo būdo laidos kūrėjams netikėtai prisipažins A. Valinskas, prieš šį interviu paklausęs žmonos Ingos, ar gali apie tai atvirai kalbėti.

Kur dabar yra jo dukra ir kas ji tokia – pirmadienį sužinos TV3 žiūrovai. Tačiau tai nebus vienintelė tema, dėl kurios nemaloniai teks pasijusti Valinskui.

„Iki šiol netyla kalbos apie tai, kaip jūsų žmona Inga kartu su dar viena pramogų pasaulio žvaigžde linksmybėms pirko didelį kiekį... kvaišalų“, – toks žurnalistės klausimas išmuš iš vėžių aštrialiežuvį politiką, dar prieš keletą metų vadintą pramogų pasaulio banginiu.

O vasarą slapta ištekėjusi populiari dainininkė Goda Alijeva prisipažins, kad kartą viešai pasklidus žiniai apie jos praeitį, ji apsipylė ašaromis ir turėjo raminti raudančius tėvus.

„Tada mano šeima buvo paversta asocialia. Žinau, kad taip man atkeršijo, bet tai buvo labai žiauru ir labai skausminga“, – nemalonią istoriją atskleis grupės „69 danguje“ narė.

Pastarosiomis savaitėmis pikti liežuviai plaka, kad yla pradėjo lįsti iš maišo – suapvalėjęs žvaigždės pilvukas ir pasikeitusios moters formos išduoda, jog Goda nėščia. Kaip yra iš tikrųjų ir kodėl ji prieš Naujuosius ilgam išvyksta į Graikiją pas ten žaidžiantį vyrą krepšininką Rolandą Alijevą, jau visai netrukus sužinos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovai.

„Mano gyvenime – didelės permainos“, – su šypsena ir laime švytinčiomis akimis prisipažins Goda.

Trečia šio pasakojimo herojė – Skaistė Steikūnaitė taip pat nusprendė netylėti.

„Ši savaitė man prasidėjo nuo straipsnių bulvariniuose leidiniuose, kur buvo linksniuojama ir buvusi mano draugystės su krepšininku Artūru Jomantu, dabartiniu Nijolės Pareigytės mylimuoju, ir aptarinėjamos paparacinės nuotraukos, kur aš įamžinta su galiūnu Ramūnu Vyšniausku. Noriu pasakyti tiesą, kad visi žinotų, kas ir kaip“, – žodžių į vatą nevynios modeliu užsienyje dirbanti, o Lietuvoje atlikėjos karjeros siekianti seksualioji Skaistė.

Tikri ir tariami gandai apie mūsų žvaigždes subliukš arba pasitvirtins jau šį pirmadienį, lapkričio 23 dieną 20.10 val. TV3 gyvenimo būdo laidoje „Gyvenimas yra gražus“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius