Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vandentiekio avarija sutrikdė serialo „Namai, kur širdis“ komandos darbus

Sekmadienio naktį LNK serialą „Namai, kur širdis“ kuriančios prodiuserinės kompanijos „VRS WPI Vilnius“ gamybinėse patalpose trūkus vandentiekio vamzdžiui vanduo užliejo vaizdo montažinę.
„Namai, kur širdis“
„Namai, kur širdis“ / LNK nuotr.

Pasak serialo prodiuserės iš „VRS WPI Vilnius“ Rasos Pileckaitės, labiausiai nukentėjo pagrindinis montažinis kompiuteris, kuriame buvo laikomos naujos LNK serialo „Namai, kur širdis“ serijos bei didelė dalis dar nesumontuotos medžiagos.

„Pats kompiuteris sugadintas nepataisomai, o ar pavyks atstatyti kietąjį diską, kuriame laikoma visa serialo medžiaga, laukiame atsakymo iš specialistų“, – sako serialo prodiuserė Rasa Pileckaitė.  

Šiuo metu LNK televizija turi serialo „Namai, kur širdis“ serijų tik savaitei į priekį. „Tikimės, kad medžiaga bus atstatyta, kitaip tektų nutraukti serialo transliacijas. Bet kokiu atveju žiūrovai pamatys savo mėgstamo serialo tęsinį, net jei reikėtų filmuoti iš naujo. Negalime nuvilti šimtų tūkstančių serialo gerbėjų“, – sako LNK programos direktorius Aivaras Prancūzevičius.

Serialas „Namai, kur širdis“ rodomas kasdien nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 19.20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius