Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vieša netikros Antano Nedzinsko nuotakos išpažintis

Kovo 10-ąją, ketvirtadienį, 20.30 val. TV3 žiūrovus ir vėl džiugins sensacingas „Nuodėmių dešimtukas“. Šį kartą – dešimt sumeluotų garsenybių vestuvių.
Laida „Nuodėmių dešimtukas“
Laida „Nuodėmių dešimtukas“ / TV3 nuotr.

Prieš pat savivaldos rinkimus įvykusi Seimo nario Antano Nedzinsko vestuvių afera sukėlė tikrą abejonių laviną – ar santuoka tikra, ar tik akių dūmimas.

„Aš nesitikėjau jokios naudos, aš – ne barakuda“, – bandys teisintis nuotaka apgavikė Greta Bražinskaitė, tik „Nuodėmių dešimtukui“ sutikusi išpažinti didžiausią savo vestuvių nuodėmę.

Šios melagingos vestuvės buvo anaiptol ne pirmosios, panašių imitacijų būta ir anksčiau. Inga Valinskienė įsikibusi į parankę Ryčiui Cicinui, Kristina Brazauskienė su Algirdu Brazausku, Saulius Skambinas su Karina Krysko, Audrius Siaurusevičiaus ir Neringa Skrudupaitė – visi jie žingsniavo į netikras vestuves.

Šį ketvirtadienį visi be išimties turės stoti prieš laidos filmavimo kameras išpažinti savo nuodėmių.

„Anksčiau maniau, kad vestuvės visai nereikalingos, tačiau dabar savo nuomonę iš esmės pakeičiau – jos turi būti didelės ir gražios“, – žurnalistams atviravo dainininkas Marijus Mikutavičius, prieš kurį laiką apsimetęs netikru jaunikiu su kolege Asta Stašaityte.

Duodamas interviu laidos „Nuodėmių dešimtukas“ komandai M.Mikutavičius pastebimai susijaudino ir užsisvajojo. Paklaustas, kas ta laimingoji ir kada įvyks nesumeluotos dainininko vestuvės, Marijus pradėjo išsisukinėti, kad galbūt tai tėra pokštas ir jokių vestuvių nebus.

Ar iš tiesų M.Mikutavičius nuo visuomenės akylai slepia savo nuotaką? Ką atsakys Greta Bražinskaitė, paklausta, kas jai sumokėjo už su Antanu Nedzinsku sukurptą spektaklį? Kodėl išgirdęs žurnalistų klausimus įniršo A.Siaurusevičius?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius