Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktoras Uspaskichas žurnalistams Seime leis pasistatyti „raskladuškes“!

Šį pirmadienį, gruodžio 15 dieną, 19.10 val. skandalų ir gandų laida „Paparacai“ TV3 žiūrovams atskleis, kas ketina Seimo pirmininko įvestą tvarką skųsti administraciniam teismui.
Viktoras Uspaskichas
Viktoras Uspaskichas / TV3 nuotr.

Atrodo, po Seimą nuolat šmirinėjantys žurnalistai trukdo tik pačiam Seimo pirmininkui – jo įvesta tvarka, kurios privalo laikytis žiniasklaidos atstovai, prieštarauja Konstitucijai.

„Tai yra antikonstitucinis žurnalistų teisių ribojimas – jei draudžiama savo darbo priemones nešiotis Seime“, – sako Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius.

Tokia tvarka pasipiktinęs Žurnalistų sąjungos pirmininkas jau ruošia skundus administraciniam teismui, teigiama TV3 pranešime spaudai.

Tuo tarpu Kėdainių „baronas“ Viktoras Uspaskichas sako, kad mielai leistųsi žurnalistų filmuojamas ištisą parą.

„Dėl manęs, tegul jie kad ir raskladuškes pasistato“, – pareiškė Seimo milijonierius.

Į „Paparacų“ redakciją kreipęsis asmuo pranešė, kad už keletą tūkstančių litų žvaigždžių vadybininku pasivadinęs Justas Antanaitis-Pangonis pardavinėja žinomų Lietuvos atlikėjų pasirodymus. Patys atlikėjai apie tai nieko nežino! „Paparacų“ žurnalistai šį pirmadienį pabandys nusisamdyti Mią. 6000 litų ir, anot tariamojo vadybininko, atlikėja Kūčių vakarą mielai koncertuos privačiame vakarėlyje. Mia, išgirdusi tokias kalbas, buvo šokiruota ir svarsto, ar nesiimti teisinių priemonių prieš apgaviką. Beje, tas pats apsišaukėlis į savo pinkles kiek seniau yra bandęs įvilioti ir laidos vedėją Nataliją Zvonkę!

Taip pat pirmadienį laidoje matysite artisto, kuris žadėjo, kad jo gimtadienyje nebus cirko, gimtadienio užkulisius. Ar tikrai Eugenijaus Ostapenkos gimtadienis gali apsieiti be cirko?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius