Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vilijos Matačiūnaitės išvaizdos pokyčiai: „Turėjau savaitę niekur nesirodyti“

Pastaruoju metu retai viešumoje matoma dainininkė Vilija Matačiūnaitė (30) save vadina drąsia moterimi. Tad kaip pati sako, vos tik sulaukusi naujos realių pokyčių laidos „Grožio mėnuo“ kūrėjų kvietimo dalyvauti projekte, ji sutiko ilgai nedvejojusi.
Vilija Matačiūnaitė
Vilija Matačiūnaitė / TV3 nuotr.

Šeštadienio rytą laidos žiūrovai išvys atlikėjos išvaizdos pokyčius, kuriuos įgyvendino profesionalių grožio specialistų, sporto trenerių ir stilistų komanda.

„Nors nesu didelė grožio procedūrų mėgėja, tačiau aš mėgstu išbandyti naujus dalykus, todėl ir sutikau dalyvauti šiame projekte. Man smalsu, ką įmanoma padaryti šiais laikais“, – atskleidė V.Matačiūnaitė.

Atlikėja pasakoja, kad jai ypač įsiminė viena atlikta procedūra – frakcinis veido odos atjauninimas, kuris atliekamas specialiu lazeriu. „Po šios procedūros reikėjo net savaitę laiko niekur nesirodyti. Tai aš ištaikiau tokią savaitę ir ją visą praleidau vonioje, nes kas porą valandų veidą reikėjo tepti specialiais kremais. Ši procedūra buvo tikras iššūkis“, – atviravo V.Matačiūnaitė.

Stop kadras/Vilija Matačiūnaitė
Stop kadras/Vilija Matačiūnaitė

Jauna moteris juokėsi, kad pamačius kaip atliekama ši procedūra, ją apėmė baimė, bet smalsumas nugalėjo: „Kadangi aš jau buvau pasiryžusi, tai nusprendžiau, kad eisiu iki galo. Žinote, kaip būna, kai guli mirties patale ir gailiesi tikrai ne dėl to, ką blogai padarei, o dėl to, ko nepadarei. Aš bandau tai kiekvieną dieną sau priminti, eiti ir kažką daryti.“

Talentinga atlikėja prisipažino, kad iš pradžių nors ir kankino jaudulys, tačiau frakciniu veido atjauninimu, kurį atliko klinikos „Estetus“ specialistė, ji liko be galo patenkinta.

„Aš labai nesureikšminu išorinio grožio: kremai tam, anam, drėkinimui, su rūgštimi, be rūgšties. Man dar tik 30 metų, tai dar nėra čia ko spurdėti. Bet tikiu, kad kuo anksčiau pradėsi rūpintis savo veido oda, tuo mažiau susiraukšlėsi“, – šypsodamasi TV3 laidoje kalbėjo V. Matačiūnaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Skausmingą veido procedūrą išbandžiusi Gerda Stiklickienė: „Visi norime pristabdyti senėjimą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius