Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vilniaus miesto choras „Atžalynas“ pergalės atveju prizą padovanos senelių pensionatui

Sekmadienį televizijos TV3 eterį sudrebino įspūdinga didžiausio muzikinio televizijos projekto „Chorų karai“ premjera. Čia pasirodė net septyni galingi chorai. Kiekvienas jų stengėsi stebinti ir žavėti tiek žiūrovus, tiek komisiją.
Vilniaus miesto choras „Atžalynas“ ir Urtė Šilagalytė
„Chorų karų“ premjeros akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vienas iš chorų, Vilniaus miesto choras „Atžalynas“, dar iki šios premjeros nusprendė savo gera nuotaika ir šiluma pasidalinti ne tik televizijos ekrane. Šešiolika jaunuolių su choro generole Urte Šilagalyte priešakyje gražią saulėtą dieną sėdo į automobilius ir nurūko į Antavilių senelių pensionatą. Čia jie surengė tikrą šventę pensionato gyventojams – su dainomis ir gardžiomis vaišėmis.

„Pavasario proga nuvežėme smagių dainų, skanaus torto bei pačią geriausią nuotaiką. Džiaugiamės, kad su choru kartu surengėme pirmą koncertą tokiai šiltai publikai!“, − savo įspūdžiais dalinosi choro generolė Urtė Šilagalytė.

Energija trykštantys jaunuoliai sako norintys padėti žmonėms, kurie jau yra savo gyvenimo saulėlydyje, nes neretai kaip tik jie yra mūsų visų pamirštami. „Mažas vaikas yra visų mylimas, o senas, deja, dažnai lieka pamirštas. Todėl jam labai labai reikia mūsų visų meilės. Norime padėti šiems mieliems žmonėms, todėl jei mūsų choras laimės projektą, prizą padovanosime Antavilių senelių pensionatui“, − savo kilniais tikslais dalinosi Urtė.

„Chorų karų“ dalyviai rungiasi ne tik dėl dainingiausio, įspūdingiausio ir mėgstamiausio choro vardo, tačiau ir dėl piniginių prizų. Pirmą vietą šiame TV3 projekte laimėjęs choras bus apdovanotas pagrindiniu prizu – net 25 tūkst. litų! Užėmusieji atrąją vietą taip pat džiaugsis ne ką prastesniu – net 15 tūkst. litų vertės prizu.

„Chorų karų“ muzikinėse kovose sekmadieniais ryžosi susirungti septyni chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Urtės Šilagalytės Vilniaus miesto choras „Atžalynas“, Eglės Jakštytės Utenos miesto „Laimės“ choras, Stano vadovaujamas senjorų „Lietuvos bočių“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vadovaujamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“, Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, vedamas Arno Švilpausko „Daumantų kapelos“, bei Povilo Meškėlos ir Vlado Kovaliovo vedamas Pravieniškių pataisos namų atvirosios kolonijos choras.

„Chorų karai“ – sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai tik per TV3 ir TV3 Play.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./ „Chorų karų“ premjeros akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./ „Chorų karų“ premjeros akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius