Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilties telemaratono” finaliniame koncerte – negirdėti žymių dainininkų duetai ir trio

Jau šį sekmadienį, gegužės 23 dieną, 21.10 val. tiesiogiai iš Klaipėdos vasaros estrados bus transliuojamas ypatingas vilties koncertas. Trečius metus rengiamą „Vilties bėgimo“ akciją šiemet pradės ne tik maratonas, bet ir specialūs pokalbiai iš Vilties studijos. Visa Sekminių diena bus skirta Šv. Pranciškaus onkologijos centro statybai paaukoti.
Vilties telemaratono vedėjai
„Vilties telemaratono“ vedėjai / TV3 nuotr.

„Šiemet prie mūsų akcijos prisideda daug norinčiųjų dovanoti viltį. Mums džiugu, kad idėja pastatyti užuovėja onkologiniams ligoniams vis labiau plinta ir visuomenė į ją žiūri itin palankiai. Šiemet prie akcijos prisideda ne tik TV3 televizija, bet ir artistai, visiems dovanosiantys nemokamą koncertą. Labai kviečiame visus dalyvauti“, – sako projekto iniciatoriai broliai pranciškonai.

Sekmadienio vakarą Klaipėdos vasaros estradoje apsilankę svečiai ir prie TV3 ekranų susirinkę žiūrovai išgirs ne tik pažįstamų dainininkų balsus, bet ir naujus duetus. Bendrą dainą atliks Šorena ir Linas Adomaitis. Su Klaipėdos Valstybinio muzikinio teatro simfoniniu orkestru atliekamą dainą „Jei nebūtų tavęs“ pagyvins „Žuvėdros“ sportinių šokių kolektyvas. Specialiai „Vilties telemaratono“ žiūrovams nuskambės ir Česlovo Gabalio, Vaido Baumilos bei Deivio bendrai atliekama žymaus atlikėjo Stingo daina „Shape of my heart“.

„Programos dalyvius ir koncerto repertuarą rinkome kruopščiai, kaip kruopščiai atrenkamos vynuogės brangiausiam vynui. Mūsų pagrindinis tikslas, dėl kurio jau darbuojamės ištisas savaites, yra toks, kad žmonės, kurie tą vakarą bus su „Vilties telemaratonu“, akimirkai pamirštų visus rūpesčius ir žvelgdami į ekraną ar stebėdami koncertą tiesiogiai Klaipėdos vasaros estradoje išgyventų vilties bendrystę. Paruošėme iškilmingą ir jaudinantį reginį, kurio šį kartą nesinori vadinti šou. Nekantraujame jį pristatyti publikai, nes, nuojauta kužda, šis koncertas turėtų pamaloninti tuos žiūrovus, kurie ilgisi naujo gaivaus vėjo populiariosios muzikos padangėje“, – sako renginio režisierius ir prodiuseris Gediminas Jaunius.

Jausmingais ir naujai suskambėsiančiais kūriniais „Vilties telemaratone“ žiūrovus pamalonins Rosita Čivilytė su Donatu Montvydu, Stepas Januška ir grupė „Studija“ bei berniukų choras „Gintarėliai“. Specialiai iš Londono į šį renginį atskris ir lietuviškos krikščioniškos muzikos klasika tapusio albumo „Vilties medžiui“ bei daugelio tikinčiųjų pamėgtų, visose bažnyčiose giedamų giesmių autorė ir dainininkė Angelė Joknytė. Ji su Klaipėdos Valstybinio muzikinio teatro simfoniniu orkestru atliks giesmę „Ateiki pro aušrą“. Šios giesmės aranžuotę simfoniniam orkestrui specialiai šiai progai sukūrė maestro Jaroslavas Cechanovičius.

Netradiciškoje ir iškilmingoje finalinėje dalyje muzikinius kūrinius taip pat visiems dovanos TV3 projekto „Chorų karai“ dalyviai dangiškasis Klaipėdos choras, Edmundas Seilius su žmona Kristina Zmailaite, Sasha Song su Nora, Aistė Smilgevičiūtė, „Lietuvos talentų“ atradimas Girmantė, „69 danguje“, „Pikaso“, „Junior“ ir kiti atlikėjai.

Specialiais šokiais net 32 metrų pločio scenoje visus žavės garsiausi Klaipėdos krašto šokėjai – „Žuvėdros“ kolektyvo nariai. Klaipėdos Valstybinio muzikinio teatro simfoninis orkestras pagyvins daugelio atlikėjų pasirodymus. Simfoninės koncerto dalies meno vadovas – Modestas Pitrėnas, orkestrui diriguos – maestro Vytautas Lukočius. Kulminacijos metu vilties kupiną ir mūsų gerumu nuspalvintą sekminių dangų nušvies geradarių padovanoti fejerverkai.

Ypatingas vilties ir gėrio koncertas, vainikuosiantis „Vilties telemaratono“ projektą, iš Klaipėdos vasaros estrados bus transliuojamas tiesiogiai sekmadienį, gegužės 23 dieną, 21.10 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius