-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Tarasovienė „2 minutės šlovės“ prisipažino: „Aš gyvenime taip nedainavau“

Šį sekmadienį LNK talentų šou „2 minutės šlovės“ į sceną žengs keturiolikmetė Džesika Šyvokaitė, savo balsu pakerėjusi retai komplimentus žarstančią projekto komisijos narę dainininkę Violetą Tarasovienę.
Šį sekmadienį LNK talentų šou „2 minutės šlovės“ į sceną žengs keturiolikmetė Džesika Šyvokaitė.
Šį sekmadienį LNK talentų šou „2 minutės šlovės“ į sceną žengs keturiolikmetė Džesika Šyvokaitė. / LNK nuotr.

Džesika vokalo paslapčių jau ketverius metus mokosi pas pedagogę Ievą Suraučiūtę. Mergina yra baigusi Birštono meno mokyklą, puikiai groja fortepijonu, o šiuo metu bando prisijaukinti ir gitarą.

Projekte „2 minutės šlovės“ ji atliko Alicia Keys dainą „Falling“. Komisijos narius nustebino ne tik dainos sudėtingumas ir puikus jos atlikimas, bet ir tai, kaip profesionaliai keturiolikmetė Džesika atrodė scenoje.

„Aš stebėjau tavo laikyseną. Tu beveik nejudėjai, tik lingavai į taktą ir tai buvo tavo stiprioji pusė. Tu visą erdvę užpildei savimi. Tu esi ta žvaigždutė, kuri šildo. Turėti talentą šildyti kitus yra labai gerai. Tu atėjai, atsistojai prie mikrofono ir padainavai. Ir to užtenka,“- gražius žodžius mergaitei dėstė Arūnas Valinskas.

Tiesa, pati Džesika sako, kad ji pati savo pasirodymo ir komisijos komentarų beveik neprisimena. „Atrodo, kad nebuvau ypatingai susijaudinus ar įsitempusi, tačiau neprismenu, nei ko manęs klausė Vytenis, nei ką aš jam atsakiau, nei ką apie mane kalbėjo komisija. Buvo ištikusi lengva amnezija“, - šypsojosi Džesika.

Po to, kai Džesika išskubėjo į užkulisius, komisija vis dar negalėjo nustoti stebėtis mergaitės vokaliniais sugebėjimais. Violeta Tarasovienė buvo ypač atvira: „Keturiolikos metų būdama aš taip nedainavau. Ji yra šaunuolė“. Violeta mergaitei nepagailėjo ir nemokamos konsultacijos.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius