Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vlada Musvydaitė pagerino savo išbandytų sporto šakų rekordą

20 sporto šakų – tiek vos per pusmetį išbandė TV3 laidos „Sportuok su mumis“ vedėja Vlada Musvydaitė. Be žurnalistei jau įprasto bėgimo, ji išbandė dailųjį ir greitąjį čiuožimą, ledo ritulį, kalnų ir lygumų slidinėjimą, snieglenčių sportą, biatloną, akmenslydį, skeletoną, bobslėjų, jojimą, penkiakovę, lauko tenisą, plaukimą, irklavimą, tinklinį, dviračių, riedslidžių ir automobilių sportą. Visas šias sporto šakas Vlada prisimins jau šį sekmadienį 10.00 val.
Vlada Musvydaitė ir Vytautas Švedas
Vlada Musvydaitė ir Vytautas Švedas / Nuotr. iš Vlados Musvydaitės „Facebook” paskyros

V.Musvydaitė sako, kad kiekviena pažintis su sporto šakomis ir jos atstovais buvo neįkainojama patirtis. „Atsimenu, kai Latvijoje nusileidau bobslėjaus trasa, sakiau, kad jau supratau savo ribas ir nieko baisesnio nebegalėčiau patirti. Bet ne veltui sakoma, kad neperšokus per duobę nereikia sakyti „Op!“ Paskui man teko ir žirgu joti, ir automobilių ralyje dalyvauti. Tada ir supratau, kad niekada negali žinoti, kas tavęs laukia ateityje“, – pasakoja žurnalistė.

TV6 nuotr./Gabrielė Martirosianaitė ir Vlada Musvydaitė
TV6 nuotr./Gabrielė Martirosianaitė ir Vlada Musvydaitė

Labiausiai jai įsiminė laida, kurioje buvo užfiksuotos jos ir lenktynininko Vytauto Švedo pasiruošimo ir dalyvavimo Tarptautiniame žurnalistų ralyje akimirkos.

„Tai buvo pirmoji mano išbandyta sporto šaka, po kurios treniruočių skaudėjo ne tik visus raumenis, visą kūną, bet ir buvo labai sunku emociškai. Nuo šiol galiu sakyti, kad labai gerbiu lenktynininkus, nes jau pati žinau kokia tai yra alinanti, fizinio ir psichologinio pasirengimo reikalaujanti sporto šaka“, – savo patirtį lenktynėse prisimena V.Musvydaitė.

Nuotr. iš Vlados Musvydaitės „Facebook” paskyros/Vlada Musvydaitė ir Vytautas Švedas
Nuotr. iš Vlados Musvydaitės „Facebook” paskyros/Vlada Musvydaitė ir Vytautas Švedas

Daugiausia juoko „Sportuok su mumis“ laidoje skambėjo, kai ji mokėsi važiuoti su profesionaliu lenktynininko Tomo Vaitkaus dviračiu. Kartu dvirates transporto priemones išbandęs automobilių lenktynininkas Dakaro ralio dalyvis Benediktas Vanagas tąkart prisipažino, kad vairuoti automobilį jam yra lengviau.

„Mūsų nuotykiai filmavimo aikštelėje prasidėjo dar tada, kai vilkdamiesi dviratininkų aprangą supainiojome, ką po ko reikia vilktis. Atrodytų paprasta, bet sunkiausia buvo pritvirtinti batus prie pedalų ir vėl juos atpalaiduoti. Šioje treniruotėje mus su Benediktu gelbėjo tik juokas ir gera nuotaika“, – prisimena žurnalistė.

TV3 nuotr./Tomas Vaitkus, Vlada Musvydaitė ir Benediktas Vanagas
TV3 nuotr./Tomas Vaitkus, Vlada Musvydaitė ir Benediktas Vanagas

Keisčiausia V.Musvydaitei buvo mokytis čiuožti su riedslidėmis. Žiemą išbandžiusi beveik visas įmanomas sporto šakas, vasarą žurnalistė bandė pritaikyti įgūdžius, tačiau tai nebuvo labai paprasta. Jos laidos viešniai dainininkei Astai Pilypaitei teko pajusti ir asfalto kietumą.

Sekmadienį „Sportuok su mumis“ žiūrovams parodysime epizodus, kurie nepateko į ketvirtojo sezono laidas. Čia bus ir juoko, ir pykčių, ir kuriozinių situacijų!“ – žada šypsodamasi V.Musvydaitė.

TV3 nuotr./Vlada Musvydaitė ant žirgo Bijūno
TV3 nuotr./Vlada Musvydaitė ant žirgo Bijūno

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius